קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

ארטישוק מאודה עם מטבל זעפרן שקדים

ארטישוק מאודה עם מטבל זעפרן שקדים
אם יש לכם בצל, ארטישוק, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בקלה מאודה עם כרובית וזעפרן, מולים מאודים זעפרן, ו מולים מאודים עם זעפרן ועגבניה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מסדרים את הארטישוקים בסל קיטור מעל לפחות 3 כוסות מים ואדים, מכוסים, עד שהעלים ניתן להסיר בקלות, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
3
בואו מגניב. בערך באמצע הבישול לבדוק את מפלס המים ולהוסיף יותר, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד זעפרן וכף מים רותחים. טוסט השקדים במחבת יבשה קטנה מעל חום בינוני גבוה עד תחילת חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
זעפרןזעפרן
טוסטטוסט
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
5
הסר את השקדים ולהוסיף 1 כף השמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים בצל ומבשלים עד תחילת חום, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
להעביר לקערה ולתת מגניב. במעבד מזון, לטחון את השקדים עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
9
מוסיפים את תערובת הזעפרן, תערובת בצל, יוגורט ופטרוזיליה ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
זעפרןזעפרן
יוגורטיוגורט
בצלבצל
10
מעבירים לקערה ומערבבים את מיץ לימון הנותרים 1 כף שמן זית. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מגישים עם הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק