ארטישוק מטוגן לימון על פסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 762 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פרמזן, עלי טימין, תרד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש לבנדר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אסף: פטל, היביסקוס, לבנדר וסורבה ורדים כמו קינוח. מתכונים דומים: ארטישוק מטוגן לימון, ארטישוק מטוגן בלימון ושמן זית, ו ארטישוק מטוגן בלימון ושמן זית.
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בזמן שהפסטה מתבשלת מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים שום. כשהשום מזהיב מוסיפים את האורגנו והמרק. מביאים לרתיחה, מערבבים פנימה את התרד לנבול.
יוצקים מעל את תערובת הארטישוק וזורקים עם הפטרוזיליה והחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
מפזרים פרמזן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
שלב את שמן הזית, מיץ הלימון, הטימין, השום, המלח והפלפל בסיר בינוני שאינו מגיב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מערבבים היטב ומניחים בצד בזמן הכנת הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
10
הצמד עלים חיצוניים מארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
11
חתוך את החצי העליון ואז השתמש בסכין קילוף כדי לקצץ אל הלב, ושפשף משטחים חתוכים עם חצי הלימון תוך כדי עבודה כדי למנוע שינוי צבע.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
12
חותכים את הלב לשניים ומגרדים את החנק בעזרת כף.
13
חותכים כל חתיכה לשניים שוב.
14
כאשר כל רבע לב ארטישוק הושלם, מיד להפוך אותו במרינדה כדי מעיל לחלוטין. כאשר כל ארטישוקים הם גזומים, לשים את המחבת על אש גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים את הארטישוקים והמרינדה לתבנית אפייה (או מבשלים אותם בסיר אם הוא אטום לתנור), מכסים בנייר כסף ומבשלים עד שהארטישוקים רכים כשהם מנוקבים במזלג, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ
16
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר בנוזל הבישול.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
17
שלב את כל החומרים. יש לאחסן בכלי אטום הרחק מאור וחום עד 4 חודשים.