ארטישוק ממולא
ארטישוק ממולא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 400 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שמן זית, לימונים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לסחוט את הלימונים לתוך קערה גדולה מלאה במים.
מניחים את חצאי הלימון במים.
חותכים את צמרות המחודדות של הארטישוק.
הסר חלק מהעלים החיצוניים הקשים.
הסר את גזע הארטישוק וקלף את השכבה החיצונית הירוקה הקשה ושמורה במי הלימון.
מורחים בעדינות את עלי הארטישוק. באמצעות כדור מלון, לגרוף את החנק השעיר במרכז הארטישוק. כאשר הארבלים נקיים שומרים אותם במי הלימון.
בקערה קטנה לשלב את השום, עשבי תיבול, פקורינו, פירורי לחם, ופלפל אדום מרוסק. קוצצים דק את גבעולי הארטישוק השמורים ומוסיפים אותם לקערה. טפטוף איטי בשמן זית עד התערובת יוצרת משחה. מתבלים במלח.
דחוף את הארטישוקים עם הדבק.
מניחים את הארטישוקים, צד שטוח למטה, בסיר גדול מספיק כדי להכיל אותם.
מוסיף את היין לסיר ומספיק מי לימון לבוא 3/4 דרך את הצדדים של הארטישוקים.
הוסף את חצאי הלימון למחבת גם.
טפטוף בנדיבות עם שמן זית מתבלים במלח.
מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, או עד בסיס הארטישוק רך כאשר דקר עם מזלג.
מגישים חם או קר drizzled עם שמן זית.
מאי-למה אנחנו אוהבים: ארטישוקים