קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

ארטישוק ממולא

ארטישוק ממולא
ארטישוק ממולא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 400 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שמן זית, לימונים, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק ממולא, ארטישוק ממולא, ו ארטישוק ממולא.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לסחוט את הלימונים לתוך קערה גדולה מלאה במים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים את חצאי הלימון במים.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים את צמרות המחודדות של הארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר חלק מהעלים החיצוניים הקשים.
6
הסר את גזע הארטישוק וקלף את השכבה החיצונית הירוקה הקשה ושמורה במי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
7
מורחים בעדינות את עלי הארטישוק. באמצעות כדור מלון, לגרוף את החנק השעיר במרכז הארטישוק. כאשר הארבלים נקיים שומרים אותם במי הלימון.
מרכיבים שתצטרך
8
בקערה קטנה לשלב את השום, עשבי תיבול, פקורינו, פירורי לחם, ופלפל אדום מרוסק. קוצצים דק את גבעולי הארטישוק השמורים ומוסיפים אותם לקערה. טפטוף איטי בשמן זית עד התערובת יוצרת משחה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
9
דחוף את הארטישוקים עם הדבק.
מרכיבים שתצטרך
10
מניחים את הארטישוקים, צד שטוח למטה, בסיר גדול מספיק כדי להכיל אותם.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיף את היין לסיר ומספיק מי לימון לבוא 3/4 דרך את הצדדים של הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
12
הוסף את חצאי הלימון למחבת גם.
מרכיבים שתצטרך
13
טפטוף בנדיבות עם שמן זית מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
14
מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, או עד בסיס הארטישוק רך כאשר דקר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
15
מגישים חם או קר drizzled עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
16
מאי-למה אנחנו אוהבים: ארטישוקים
מרכיבים שתצטרך