ארטישוק עם מטבל פלפל קלוי
ארטישוקים עם מטבל פלפל קלוי עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 209 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך ארטישוק, פלפלים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו, זורק זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 10 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 20 דקות. לקלף ולהניח בצד.
חותכים את גבעולי ארטישוק, ולהסיר את העלים התחתונים. לקצץ על 1 אינץ ' מן צמרות של ארטישוק. להביא מים, פרוסות לימון, עלה דפנה לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
להוסיף ארטישוק; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות או עד עלה ליד מרכז כל ארטישוק שולף בקלות.
מסננים היטב; להשליך לימון עלה דפנה. תניח בצד.
מערבבים פלפלים, שמן, חרדל וחומץ בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מערבבים תערובת פלפל, קנסות הרבס, ופלפל שחור. כפית 2/3 כוס לתוך קערת הגשה; מפזרים פטה וצלפים.
מגישים עם ארטישוקים. כיסוי וצינה נשאר לטבול.