ארטישוק, פטריות, ו Calzones פרושוטו
ארטישוק, פטריות, ו Calzones פרושוטו דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לבבות ארטישוק, רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו פרושוטו, פיצת פטריות וארטישוק, תרד & Prosciutto Calzones, ו פלפל אדום, פונטינה, ופרושוטו Calzones (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים לבבות ארטישוק, פטריות ושום; מבשלים 6 דקות או עד שנוזל נספג.
מערבבים תערובת ארטישוק, גבינות, בזיליקום ופלפל בקערה בינונית. תניח בצד.
מחלקים בצק פיצה באופן שווה ל-4 חתיכות על משטח מקומח קלות; מגלגלים כל חתיכה לדיסק עגול.
בואו לעמוד 5 דקות. לטפוח או לגלגל כל דיסק למעגל 5 אינץ'.
סדר 1 פרושוטו פרוסה על כל מעגל. כפית 1/2 כוס גבינה מילוי על חצי של כל מעגל, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מברשת קצוות עם מים. מקפלים בצק פיצה על מילוי הגבינה עד הקצוות כמעט נפגשים. להביא קצה תחתון על קצה העליון; קצוות crimp של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מניחים calzones על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מעיל calzones עם ספריי בישול.
חותכים 3 חריצים קטנים לתוך החלק העליון של הבצק באמצעות סכין חדה.
אופים calzones ב 425 במשך 17 דקות או עד השחמה קלה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.