קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

ארטישוק, פטריות, ו Calzones פרושוטו

ארטישוק, פטריות, ו Calzones פרושוטו
ארטישוק, פטריות, ו Calzones פרושוטו דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לבבות ארטישוק, רוטב פסטה עגבניות ובזיליקום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו פרושוטו, פיצת פטריות וארטישוק, תרד & Prosciutto Calzones, ו פלפל אדום, פונטינה, ופרושוטו Calzones (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים לבבות ארטישוק, פטריות ושום; מבשלים 6 דקות או עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
4
הסר מהחום.
5
מערבבים תערובת ארטישוק, גבינות, בזיליקום ופלפל בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחלקים בצק פיצה באופן שווה ל-4 חתיכות על משטח מקומח קלות; מגלגלים כל חתיכה לדיסק עגול.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
בואו לעמוד 5 דקות. לטפוח או לגלגל כל דיסק למעגל 5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
סדר 1 פרושוטו פרוסה על כל מעגל. כפית 1/2 כוס גבינה מילוי על חצי של כל מעגל, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מברשת קצוות עם מים. מקפלים בצק פיצה על מילוי הגבינה עד הקצוות כמעט נפגשים. להביא קצה תחתון על קצה העליון; קצוות crimp של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מניחים calzones על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מעיל calzones עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
חותכים 3 חריצים קטנים לתוך החלק העליון של הבצק באמצעות סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
אופים calzones ב 425 במשך 17 דקות או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מגישים עם רוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.