ארטישוק צ'ילי קון קווזו
צריך מרק ללא גלוטן? ארטישוק צ'ילי קון קווסו יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 145 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, תערובת גבינה מקסיקנית, צ'ילי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו אכילה נקייה צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), הקוסו של צ'ילי, ו צ'ילי קון קווזו מטבל (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת סכין חדה מפלסים את החלק התחתון של כל ארטישוק וחותכים 1 פנימה. מהחלק העליון. בעזרת מספריים למטבח, גזרו את קצות העלים החיצוניים.
מניחים ארטישוקים בסיר גדול; הוסף 1 פנימה. של מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30-35 דקות או עד שהעלים ליד המרכז נשלפים בקלות.
הפוך ארטישוקים לניקוז למשך 10 דקות. בעזרת כף אשכולית, הסר בזהירות את המרכזים המטושטשים וזורק.
בכלי קטן בטוח למיקרוגל, שלבו את הגבינה, החלב המתאדה והצ ' ילי. מכסים ומיקרוגל גבוה למשך 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה תוך ערבוב פעמיים. מערבבים כוסברה. מורחים בעדינות עלי ארטישוק זה מזה; ממלאים בתערובת גבינה.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. מסיה דה לה לוז קאווה ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![מסיה דה לה לוז קאווה ברוט]()
מסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, יש קאווה זה הערות יפות של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.