ארטישוק קל ומטוגן
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? ארטישוק קל מטוגן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 69 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, לימונים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ארטישוק קל ומטוגן, ארטישוקים מטוגנים, ו ארטישוקים מטוגנים.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ממלאים קערה בינונית עם מים וסוחטים את המיץ של 1 לימון בקערה, משליכים את חצאי הלימון גם כן. יש לשטוף כל ארטישוק לקצץ 1/2 אינץ ' מן הגבעול. לקצץ 1 אינץ ' את החלק העליון של כל ארטישוק. ואז לחתוך כל ארטישוק לשניים, מן הגבעול עד קצה, ולהסיר את החנק עם כף.
הסר את העלים החיצוניים קשוח לקצץ את החלק החיצוני של הגבעול עם סכין קילוף.
מוסיף את הארטישוקים prepped לקערת מי לימון כדי לשמור על בראונינג.
פרוס את הלימון שנותר. בתבנית אפייה גדולה מספיק כדי למקם את הארטישוקים בשכבה זוגית 1, מניחים את הפרוסות בצלחת כדי ליצור מיטה לארטישוקים. במרכז כל ארטישוק, מוסיפים חצי שום טפטוף עם חצי שמן זית.
מפזרים מלח ופלפל, ואז מניחים בצד חתוך על גבי פרוסות לימון.
יוצקים את ציר העוף סביב הצדדים, לטפטף את שמן הזית הנותר על צמרות הארטישוקים, מפזרים מלח ופלפל, מכסים וחותמים בחוזקה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור עד מזלג מכרז ואת העלים לקלף בקלות, על 1 שעה.