ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת
ארטישוק קלוי, גזר ושומר עם הליבוט קלוי במחבת נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, שמן זית כתית מעולה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף צלוי, בייקון חזיר בר, ופארו פטריות עם שומר וגזר קלויים במחבת, הליבוט קלוי עם שומר וקרוטונים, ו הליבוט קלוי עם סלסה שומר אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
חותכים את הלימונים לשניים ולסחוט את המיץ לתוך המים המלוחים. זרוק את הפגזים.
מוסיפים את לבבות הארטישוק, גזר ושומר. מבשלים עד שכל הירקות רכים, כ -12 דקות.
מסננים וממרחים על תבנית אפייה כדי להתקרר.
מתבלים את סטייקים הדגים משני הצדדים עם מלח ופלפל ואז מתבלים כל סטייק עם כפית של עשבי תיבול.
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט כבדה וחסינה מעל חום בינוני-גבוה עד לחום.
מוסיף את הדג לצרוב במשך כ 2 דקות בכל צד.
החלף את המחבת על חום בינוני גבוה ולהוסיף ארטישוק, גזר, שומר. מתבלים במלח ופלפל ובכפית הנותרים herbes de Provence. לטחון עד חום, כ -3 דקות.
מסדרים את הדגים על גבי הירקות ומניחים את המחבת, חשופה, בתנור כדי לסיים את הבישול, כ -10 דקות.
כאשר מבושלים, להסיר את הדגים וירקות מגש חם לשמור על חם בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומוסיפים את היין. מביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד כל החתיכות השחומות מלמטה ובצדדים של המחבת. מבשלים עד מופחת על ידי כשני שלישים (זה רוטב brothy).
מערבבים את עלי השומר ואת החמאה, אם משתמשים. טעם לתיבול ושופכים על הדגים.