ארטישוק שמנת ומטבל תרד
ארטישוק שמנת ומטבל תרד דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 1128 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 95 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, שום, הצעת הגשה: פיתות צ'יפס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו תרד שמנת ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. Spray 1 1/2-תבשיל קדרה עם ספריי בישול; להפריש
תרד לבן. לסחוט עודפי מים.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תרד, שום וגרידת לימון.
מוסיפים לבבות ארטישוק, 1-כוס פרמזן, שמנת חמוצה, מיונז ורוטב פלפל קאיין.
מניחים לתוך תבשיל תבשיל מוכן.
אופים במשך 30 דקות. 5 הדקות האחרונות להוסיף את שארית 1/2 כוס פרמזן לחלק העליון.
מגישים חם או קר יחד עם פיתות צ ' יפס.