קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

ארטישוקים ירושלמיים מטוגנים בחמאת מרווה

ארטישוקים ירושלמיים מטוגנים בחמאת מרווה
צריך ללא גלוטן, primal, ומנה צדדית צמחונית? ארטישוק ירושלמי מטוגן בחמאת מרווה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו ארטישוקים ירושלמיים מטוגנים בחמאת מרווה, צדפות עם ארטישוק ירושלמי וחמאת לימון, ו ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה עם שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים ארטישוק ירושלמי וחצי מרווה.
מרכיבים שתצטרך
3
מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד חום ופשוט מתחיל לרכך, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר ארטישוק ירושלמי קערת הגשה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
4
להוסיף 2 כפות הנותרים חמאה ומרווה למחבת; ומטגנים עד מרווה כהה ומתחיל לפריך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מיץ לימון; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים חמאה מרווה לימון מעל ארטישוק ירושלמי בקערה, משליך למעיל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך