ארטישוקים ירושלמיים מטוגנים בחמאת מרווה
צריך ללא גלוטן, primal, ומנה צדדית צמחונית? ארטישוק ירושלמי מטוגן בחמאת מרווה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו ארטישוקים ירושלמיים מטוגנים בחמאת מרווה, צדפות עם ארטישוק ירושלמי וחמאת לימון, ו ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה עם שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ארטישוק ירושלמי וחצי מרווה.
מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד חום ופשוט מתחיל לרכך, פונה לעתים קרובות, על 10 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר ארטישוק ירושלמי קערת הגשה רדודה.
להוסיף 2 כפות הנותרים חמאה ומרווה למחבת; ומטגנים עד מרווה כהה ומתחיל לפריך, על 30 שניות.
מוסיפים מיץ לימון; מבשלים 1 דקה.
יוצקים חמאה מרווה לימון מעל ארטישוק ירושלמי בקערה, משליך למעיל. מתבלים במלח ופלפל.