ארטישוקים לתינוקות מטוגנים
ארטישוקים לתינוקות מטוגנים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 475 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. לך לחנות ותביא אנשובי, צרור טימין, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים, ארטישוקים לתינוקות מטוגנים, ו ארטישוקים לתינוקות מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חותכים 2 לימונים במחצית וסוחטים את שני חצאי הלימון לתוך המים, ואז יורדים לחצאים.
לקצץ את העור ירוק כהה קשה מגזע הארטישוק אם יש גזע, ולהסיר את העלים החיצוניים הקשוחים עד ירוק האביב עדין מתגלה, זה צריך להיות רק כמה שכבות.
חותכים את הארטישוק לחצי לאורכו וזורקים לתוך המים לימון (acidulated). ארטישוק יהפוך חום מול העיניים שלך, ולכן חשוב להגדיר את המים חומציים לפני עלה 1 מוסר מן הארטישוק.
מעיל גדול ישר צדדי מחבת סאוט על חום בינוני, בנדיבות עם שמן זית ולהוסיף את שיני השום המרוסקות ופלפל אדום מרוסק. כאשר שיני השום הן חום זהוב ארומטי, להסיר אותם. הם הגשימו את ייעודם בשום.
מוסיפים את פילה אנשובי ולתת להם להמיס לתוך עקביות עסיסי לפני הוספת ארטישוק מוכן למחבת יחד עם חצאי הלימון.
יוצקים את היין הלבן, מוסיפים את צרור הקורנית ומתבלים במלח, לפי הטעם. מביאים לרתיחה ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות את הארטישוק (לא צריך להיות הרבה מים). מכסים את המחבת ומבשלים עד ארטישוק הם רכים מאוד, על 10 עד 15 דקות.
הסר את המכסה ותן לנוזל להפחית עד שהוא פחות מחצי הדרך במעלה צדי הארטישוק.
הסר את צרור הקורנית. טעם לבדוק תיבול ולהתאים מחדש, במידת הצורך, (אתה כנראה יהיה). לסיים על ידי השלכת פטרוזיליה קצוצה.
מעבירים את הארטישוק לקערת הגשה ומגישים עם שבבי Parmigiano-רג ' יאנו.