ארטישוקים מטוגנים
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? ארטישוקים מטוגנים יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, מלח, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 91%. נסו פטריות מוקפצות Garlicky, כרוב מוקפץ Garlicky, ו Garlicky Sauteed Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
גזע מנותק של כל ארטישוק עד 1 אינץ ' של בסיס; להשליך גזע.
הסר עלים תחתונים ועלים חיצוניים קשים, עוזב לב רך ותחתית.
חותכים כל ארטישוק במחצית אופקית.
הסר גדילן מטושטש מלמטה עם כף.
חותכים כל תחתית ארטישוק לרבעים; להניח ארטישוק רבעים במי לימון.
מקום מגורי ארטישוק בסיר בינוני; לכסות עם מים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 15 דקות או עד מכרז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף מגורי ארטישוק ושום; לטגן 2 דקות.
מוסיפים פטריות; מכסים ומבשלים 2 דקות או עד פטריות רכות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום, ומערבבים פטרוזיליה, מלח ופלפל.