ארטישוקים מטוגנים בשמן לימון זית יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 198 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גזר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו ארטישוקים מטוגנים בשמן זית ולימון, שמן זית-ארטישוקים מטוגנים וסופריטו, ו ארטישוקים בטעם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים חצאי לימון לקערה גדולה של מים קרים, לסחוט לשחרר מיץ.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את הסנטימטר העליון של 1 ארטישוק לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד קרוב לבסיס (לשמור על גזע מחובר). השליכו עוד כמה שכבות באותו אופן עד שתגיעו לעלים צהובים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים עלים שנותרו סומקים עם החלק העליון של תחתית ארטישוק באמצעות סכין חדה. לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מן הבסיס ואת הצדדים של ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
4
לקלף צדדים של גזע למטה לליבה פנימית חיוורת. לשים במי לימון תוך הכנת ארטישוקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5
לבשל שאלוט, גזר, שום, וזרעים ב 1/4 כוס שמן בסיר כבד 4-5 ליטר (סיר צריך להיות רחב מספיק כדי להחזיק ארטישוק בשכבה 1 עם גבעולים מצביעים כלפי מעלה) מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים מים, גרידה, ו 3 כפות מיץ לימון ולהביא לרתיחה. לעמוד ארטישוקים בסיר ועונה עם 1 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. מכסים ארטישוקים בנייר שעווה, ואז מכסה, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד הבסיסים הם רק במכרז כאשר פירסינג עם סכין, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר ארטישוקים לצלחת נוזלי בישול מילואים. כאשר ארטישוק הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, חצי לאורכו. לגרוף החוצה ולהשליך חנק פנימי (מרכז מטושטש וכל עלים חדים).
מרכיבים שתצטרך
8
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז הצדדים לחתוך חום של ארטישוק ב 2 קבוצות, על 2 דקות לכל אצווה, העברה לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף שמור בישול נוזלי למחבת יחד עם הנותרים מיץ לימון כף הנותרים 2 כפות שמן. מרתיחים במרץ 3 דקות, ולאחר מכן מערבבים פטרוזיליה ושופכים מעל ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
ארטישוק יכול להיות מטוגן 1 יום קדימה ומקורר נוזלי בישול. לחמם כדי להתחמם לפני שתמשיך.