ארטישוקים ממולאים בסגנון תימני
ארטישוקים ממולאים בסגנון תימני עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 193 קלוריות. גשו לסופר וקנו לימון, חומץ בלסמי, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק ממולא בסגנון סיציליאני, מרק תימני, ו אורז תימני (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ארטישוק על ידי צולל אותם למעלה ולמטה במים קרים.
חותכים קצה גזע של כל ארטישוק; להסיר עלים תחתונים. לקצץ על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של כל ארטישוק; לקצץ בערך רבע מכל עלה (קצה). לשפשף את החלק העליון של כל ארטישוק וקצוות גזוז של עלים עם לימון לחתוך כדי למנוע שינוי צבע.
מסדרים את הארטישוקים, הגבעול מסתיים למטה, בתנור הולנדי גדול; מכסים במים, ומוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות או עד עלה ליד מרכז כל ארטישוק שולף בקלות.
שלב מלאי ירקות ושמן במחבת nonstick; מקום על חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים קישואים, עגבניות, פטרוזיליה ופלפל; מבשלים 13 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים במלח ופלפל.
לגרד את מרכז גדילן מטושטש (לחנוק) מכל ארטישוק עם כפית, ולהשליך. כפית 1/2 תערובת ירקות כוס למרכז של כל ארטישוק, ומגישים מיד.