ארטישוקים צלויים בסיר
ארטישוק צלוי בסיר הוא ללא גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי פטרוזיליה שטוחים, לימון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס מפוספס צלוי עם ארטישוק קלוי, פטריות ומרמלדה עגבניות, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר.
הוראות
לסחוט לימון לתוך קערה גדולה של מים קרים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לשלוף עלים חיצוניים כהים קשוחים עד בעיקר עלים צהובים להישאר. באמצעות סכין משונן, לחתוך 1 " את מלמעלה. גזע לקצץ, עוזב לפחות 1/2 " של גזע שלם; באמצעות סכין קילוף או מקלף ירקות, להסיר שכבה חיצונית קשה מגזע. לטבול ארטישוק במי לימון כדי למנוע שינוי צבע. לחטט עלים פתוחים לחשוף חנק. באמצעות כפית קטנה, לגרד לחנוק ארטישוק ולהשליך.
מניחים ארטישוק במי לימון.
מסננים ארטישוקים ולהגדיר בצד גזע על נייר נייר מצופה נייר גיליון אפייה.
בואו לעמוד על 2 דקות כדי לנקז; טפיחה יבשה.
שמן חום בסיר כבד רחב מעל חום בינוני גבוה.
מקום ארטישוק, גזע בצד למעלה, בסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך. לפזר שום מעל, מתבלים במלח, ומבשלים, בלי לערבב, רק עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
להוסיף יין; לכסות סיר, להפחית את החום, ומבשלים, מבלי לערבב (אשר יכול לגרום ארטישוק להתפרק), עד לבבות ארטישוק הם מאוד רך, 25-30 דקות.
מוסיפים צלפים, מביאים לרתיחה, ומבשלים, חשופים, עד היין התאדה, כ 2 דקות.
מוסיפים מנטה ופטרוזיליה ומבשלים (זה בסדר אם כמה ארטישוק להטות מעל), הפחתת חום במידת הצורך כדי למנוע חריכה, עד צמרות ארטישוק הן חום זהוב עמוק, על 3 דקות.
מגישים ארטישוק חם או טמפרטורת החדר, טפטף עם מיצי פאן.
לעשות קדימה: ארטישוק ניתן לעשות 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.