קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

ארנב אלה קציאטורה בארזה

ארנב אלה קציאטורה בארזה
ארנב אלה קציאטורה בארזה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 60 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 651 קלוריות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שמן זית כתית, ארנב, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכונים דומים: מתכון ארנב בגריל ומרינדה (קוניגליו מרינטו אלה גריגליה), פוקצ'ה בארזה, ו ארנב אפלג'ק.

הוראות

1
מתבלים קמח עם 1 כפית מלח 1 כפית פלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
שוטפים ומייבשים חתיכות, כולל כבד, לב וכליות. לחפור את כל החלקים בקמח ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
בתנור הולנדי תחתון כבד או לה קריוסט, מחממים שמן זית עד לעישון. מבשלים חתיכות ארנב, 3 עד 4 בכל פעם, עד להזהבה כהה ומוציאים לצלחת, כ -20 דקות. בסיום הארנב מוסיפים בצל, צ ' ילי, פטריות, עגבניות מיובשות וסוכר ומבשלים עד שהבצל התרכך, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ארנב שלםארנב שלם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים מיץ תפוזים, יין לבן ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
5
מוסיפים חתיכות ארנב ומורידים את האש לרתיחה ומבשלים 45 עד 50 דקות, עד שהבשר רך והרוטב הצטמצם בשני שליש. בדקו אם יש תיבול, הניחו על מגש הגשה, פזרו גרידת תפוז, רוזמרין והגישו.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
גרידה כתומהגרידה כתומה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
(2 ירכיים קדמיות, 2 ירכיים אחוריות ו -4 חתיכות אוכף) .