ארנב אפוי & אורז צ'וריסו
ארנב אפוי & אורז צ'וריסו לוקח על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 531 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך פטרוזיליה, יין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (אורז קרמי עם עוף וצ'וריסו), אורז עם צ'וריסו ושרימפס(Arroz con Chorizo Y Camarones), ו ארנב אפוי דבש או עוף.
הוראות
חותכים את הארנב לכ -20 חתיכות קטנות (להשאיר את העצם לבקש הקצב שלך לעשות את זה). להשרות את היין, שמן זית ותימין במשך 1 שעה, או לילה אם אתה יכול.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מסננים את הארנב מן המרינדה, שומר את הנוזל.
מחממים קצת שמן בקדרה רדודה, חסינת אש ולוחשים את הצ ' וריסו עד לפריך.
הסר את צ ' וריסו ולנקז את השמן העודף מן המנה. חום את חתיכות הארנב ב 2 קבוצות ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד רך, ואז מערבבים את הפפריקה והעגבניות טהורות. מערבבים את האורז, ואז לשפוך מעל המרינדה השמורה, את המניה ואת זעפרן.
נסטל את הארנב לתוך האורז עם צ ' וריסו, לכסות, להביא לרתיחה, ואז אופים במשך 40-50 דקות, או עד האורז והארנב הם מכרז וכל הנוזל נספג. מערבבים דרך אפונה קפואה להפשיר, ולאחר מכן לשרת מפוזר עם פטרוזיליה.