קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

ארנב אפוי & אורז צ'וריסו

ארנב אפוי & אורז צ'וריסו
ארנב אפוי & אורז צ'וריסו לוקח על 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 531 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך פטרוזיליה, יין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (אורז קרמי עם עוף וצ'וריסו), אורז עם צ'וריסו ושרימפס(Arroz con Chorizo Y Camarones), ו ארנב אפוי דבש או עוף.

הוראות

1
חותכים את הארנב לכ -20 חתיכות קטנות (להשאיר את העצם לבקש הקצב שלך לעשות את זה). להשרות את היין, שמן זית ותימין במשך 1 שעה, או לילה אם אתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ארנב שלםארנב שלם
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסננים את הארנב מן המרינדה, שומר את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ארנב שלםארנב שלם
4
מחממים קצת שמן בקדרה רדודה, חסינת אש ולוחשים את הצ ' וריסו עד לפריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר את צ ' וריסו ולנקז את השמן העודף מן המנה. חום את חתיכות הארנב ב 2 קבוצות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד רך, ואז מערבבים את הפפריקה והעגבניות טהורות. מערבבים את האורז, ואז לשפוך מעל המרינדה השמורה, את המניה ואת זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זעפרןזעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
נסטל את הארנב לתוך האורז עם צ ' וריסו, לכסות, להביא לרתיחה, ואז אופים במשך 40-50 דקות, או עד האורז והארנב הם מכרז וכל הנוזל נספג. מערבבים דרך אפונה קפואה להפשיר, ולאחר מכן לשרת מפוזר עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ארנב שלםארנב שלם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)