אשכוליות-קמפרי גרניטה עם קצפת וניל
אשכוליות-קמפרי Granita עם קצפת וניל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. אם יש לך קמפרי, שמנת מתוקה, קליפת אשכולית ורודה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Blackberry Granita עם קצפת, אספרסו גרניטה עם קצפת, ו תות Granita עם קצפת.
הוראות
מערבבים מיץ אשכוליות 1 כוס וסוכר בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים מיץ אשכוליות 1 כוס, קמפרי, וקליפה מגוררת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ ' או תבנית אפיית מתכת. לכסות ולהקפיא עד המשרד, לפחות 8 שעות או לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.
באמצעות סכין חדה, לחתוך את כל קליפה ו pith לבן מ 4 אשכוליות. עבודה מעל קערה כדי לתפוס מיצים באמצעות אולר קטן, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים לקערה. לסחוט כל מיץ שנותר ממברנות לקערה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
מערבבים קצפת, קרם פרייז ' ה ואבקת סוכר בקערה בינונית. לגרד זרעים שעועית וניל; שעועית מילואים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת עד פסגות רכות טופס.
הוסף שעועית וניל שמורה לתערובת שמנת; כיסוי וצינה לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. שמור צונן.
הסר שעועית וניל תערובת קרם rewhisk עד עבה לפני השימוש.
באמצעות מזלג, לגרד את פני השטח של granita ליצור פתיתי קרח. מחלקים קטעי אשכוליות ומיצים מקערה בין 6 כוסות קינוח. נחלק את גרניטה בין הכוסות. למעלה כל אחד עם מנה גדולה של קצפת וניל ומגישים מיד.