באבא או רום
בבאן או רום הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-138 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך ביצים, סוכר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו Coffee Baban au Rhum, עוגות בבאן או רום, ו רוזנת יחפה בבאן או רום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את דומדמניות ורום בקערה קטנה ולהניח בצד. ממיסים 1 כף של החמאה ומברישים 5 כוס (6 1/2 על ידי 3 1/2 אינץ') מחבת או עובש kugelhopf עם חמאה מומסת. הקפד מעיל כל סדק של המחבת.
מחממים את החלב ל 115 מעלות F ואז לשפוך אותו לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. מערבבים את השמרים והסוכר ומאפשרים לשבת במשך 5 דקות.
עם המיקסר על מהירות נמוכה, תחילה מוסיפים את הביצים, ולאחר מכן את הקמח, מלח, הנותרים 4 כפות חמאה. להעלות את המהירות בינונית גבוהה לנצח במשך 5 דקות. לגרד את הקערה ואת מקצף כדי ליצור את הבצק לכדור. זה יהיה מאוד רך. מכסים את הקערה במגבת לחה ולאפשר לו לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מסננים את הדומדמניות, מקפלים אותם לתוך הבצק עם מרית, וכף לתוך המחבת מוכן. להחליק את החלק העליון, לכסות את המחבת עם מגבת לחה, ולאפשר לעלות עד הבצק מגיע לחלק העליון של המחבת, 50 דקות עד 1 שעה.
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F ולהפוך את סירופ רום.
אופים את העוגה במשך כ 30 דקות, או עד קיסם יוצא נקי. אפשר להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן להקיש אותו מתוך מחבת העוגה על מתלה אפייה להגדיר על מחבת סדין.
יוצקים את כל סירופ הרום לאט מאוד על העוגה החמה, ומאפשר לו כל להשרות ביסודיות. למרבה הפלא, הנוזל ייספג לתוך העוגה, כדי להיות בטוח להשתמש בכל הסירופ.
מחממים את משמרת עם 1 כף מים עד נוזל, לחץ עליו דרך מסננת, מברשת אותו על העוגה.
מגישים עם קצפת צנרת לתוך אמצע העוגה בתוספת קערה נוספת בצד.
מניחים את הסוכר ו 1 1/2 כוסות מים בסיר קטן ומבשלים על חום גבוה עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים לתוך כוס מדידה הוכחה חום 4 כוס ולאפשר להתקרר.
מוסיפים את הרום והוניל ומניחים בצד.
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כשהוא מתחיל להתעבות, מוסיפים את הסוכר והוניל וממשיכים להצליף עד שהקרם יוצר פסגות נוקשות. אל תפרזי, או שתגמרי עם חמאה!