באבא גנוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל באבא Ghanoush. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 120 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצילים יפניים, שמן זית, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו באבא גנוש, באבא גנוש, ו באבא גנוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה באמצע. פיצול חצילים לאורכו ולמקם לחתוך בצד על תבנית אפייה.
טפטוף 1 כף שמן זית באופן שווה על חצילים ומטגנים עד השחמה היטב, על 15 עד 20 דקות. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד.לגרוף את בשר חצילים במקום בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב.
מוסיפים טחינה, שום, מיץ לימון ומלח. תהליך עד חלקה, על 30 שניות.
מעבירים למנה רדודה, טפטוף בשמן זית כתית מעולה ומפזרים פטרוזיליה.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר עם פלחי פיתה קלויים או שבבי פיתה.