באבא עם רום
מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם שמרים, מלח, רוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, באבא גנוש, ו באבא גנוש.
הוראות
מחממים התנור ל 385 מעלות F.
חמאה, אז קמח, מחבת מאפין 12 כוס, ולהניח בצד.
בקערת ערבוב קטנה, מערבבים יחד את השמרים ומים חמים עד שמרים מתמוסס.
להוסיף 1/8 כוס קמח, ערבוב עד הדבק נוצר. להפריש במשך 10 דקות.
בקערת ערבוב, להכות את החמאה וסוכר יחד עם מיקסר חשמלי במשך כ 5 עד 6 דקות, עד סרט אור נוצר.
הסר את המקצף ולנקות את כל תערובת החמאה את המקצף לתוך הקערה.
מניחים מצורף וו בצק על המיקסר ומוסיפים את תערובת השמרים, את הקמח הנותר, המלח, הביצים והחלמונים ומערבבים היטב, על 8 עד 9 דקות, עד שהבצק מתרחק מצדי הקערה.
מוציאים את הבצק מקערת הערבוב ומחלקים אותו ל -12 חלקים שווים.
מניחים כל חלק לתוך כוס מחבת מאפין מוכן, לכסות במגבת ולאפשר לעמוד במשך 1 שעה, להכפיל בתפזורת.
מניחים את העוגות בתנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות, עד מבושל דרך או כאשר קיסם נכנס במרכז יוצא נקי.
הסר ולאפשר להתקרר על מתלה עוגה במשך 20 דקות.
הסר את העוגות מהמחבת ומניח אותם על מגש הסדינים.
בסיר קטן, מחממים את המים והסוכר לרתיחה ומערבבים להמיס את הסוכר. מנמיכים את החום לרתיחה גבוהה מאוד ומבשלים 15 דקות כדי ליצור סירופ פשוט.
הסר מהחום, להוסיף רום, מערבבים לערבב ולאפשר להתקרר 5 דקות.
לתקוע את צמרות העוגות עם מקל ארטיק כדי ליצור 8 עד 10 חורים דקים. כפית את סירופ הרום על העוגות ולתוך החורים, וחזור פעמיים עם הסירופ שמתנקז מהתחתית.
מגישים עם קצפת לא ממותקת.