קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

באגט אגוז-גורגונזולה

באגט אגוז-גורגונזולה
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 30 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זהב טוב יותר, אגוזי מלך, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו ממרח גורגונזולן ואגוז קלוי, סלט אגוזים קלוי וגורגונזולן, ו איבודי גורגונזולה תפוחים אגוז אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב 1 1/2 כוסות של הקמח ואת השמרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הוסף מים חמים. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מכסים בחוזקה עם פלסטיק לעטוף; בואו לעמוד על 1 שעה או עד תוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
מערבבים במלח ומספיק קמח כדי ליצור בצק רך. על משטח מקומח קלות, ללוש בצק 5 עד 10 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי (הבצק יהיה רך). גריז קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קיצורקיצור
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים אגוזי מלך וגבינה על בצק. מכסים את הקערה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק; לתת לעלות במקום חם 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד כפול בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
גבינהגבינה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
גריז גיליון עוגיות גדול עם ספריי קיצור או בישול. על משטח מקומח קלות, ללוש בצק עד אגוזים וגבינה הם עבדו לתוך בצק.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קיצורקיצור
גבינהגבינה
עוגיותעוגיות
בצקבצק
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים מעל הבצק קמח. מחלקים בצק לשניים. בעדינות לעצב כל חצי לתוך כיכר צר, על 12 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
מקום כ -4 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות. באמצעות בקבוק ספריי עם ערפל דק, לרסס כיכרות עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
תן עלייה חשופה במקום חם על 1 שעה או עד כפול בגודל.
10
מניחים 8 אינץ 'או 9 אינץ' מחבת מרובע על מתלה תחתון בתנור; להוסיף מים חמים למחבת עד כ 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
לחתוך בזהירות 1/4 אינץ '-חתכים עמוקים באלכסון על פני כיכרות במרווחי 2 אינץ ' עם סכין משונן חדה. רסס צמרות כיכרות עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
13
מניחים כיכרות בתנור לרסס שוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
אופים 15 עד 20 דקות או עד כיכרות הם זהב עמוק עם קרום פריך קול חלול כאשר טפח.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל