באחה טאקו דגים
אם יש לכם תיבול טאקו, טורטיות תירס, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: באחה טאקו דגים, באחה טאקו דגים, ו באחה טאקו דגים.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף דגים; לטגן 5 דקות או עד הדג נעשה.
מערבבים כרוב, בצל ושמנת חמוצה בקערה בינונית.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. כפית על תערובת 1/4 כוס כרוב למטה במרכז כל טורטייה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות; לקפל במחצית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.