באחה טאקו דגים עם סלסה מנגו
נסו טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים; להפריש.
קליפ מדחום ומטגנים לצד סיר גדול, כבד.
להוסיף שמן למחבת; חום מעל חום בינוני-גבוה עד רשם מדחום 37
להפחית את החום בינוני, שמירה על טמפרטורת שמן.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, בירה, פלפל שחור, 1 כפית מלח, ואבקת שום, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים דגים לבלילה, משליכים בעדינות למעיל.
הסר דגים מן הבלילה. בזהירות להוסיף 4 או 5 חתיכות דגים לשמן חם; לבשל 4 עד 5 דקות או עד חום זהוב ועשה, מפנה מדי פעם (לשמור על טמפרטורת שמן ב 375 לאורך תהליך הבישול).
מסננים דגים על מגבות נייר. חזור על הנוהל בקבוצות עם דגים שנותרו.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מחלקים דגים באופן שווה בין טורטיות; כפית על 2 כפות סלסה לתוך כל טורטיה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.