תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bayou Gumbo. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, פלפל, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו למטה-על-The-Bayou גאמבו, תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , ו מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח ושמן בסיר כבד 1 ליטר. מבשלים מעל חום בינוני - גבוה 5 דקות, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום בינוני. מבשלים כ 10 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת הופכת חום אדמדם.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים קמח-תערובת שמן ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי. מערבבים במרכיבים הנותרים למעט אורז, מים וחסילונים.