באר ברית בקליפת סוכר
המתכון ניתן להכין bara brith מצופה סוכר בערך 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. אם יש לכם פירות יוקרתיים, מרמלדה כתומה, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 183 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Bara brith, Bara Brith., ו לחם בננה מצופה בסוכר.
הוראות
מערבבים יחד את הפירות היבשים והאוכמניות בקערה גדולה, ואז שופכים את התה החם מעל. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר להשרות לילה.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
חמאה ושורה את תחתית פח 900g / 2lb כיכר עם אפיית קלף. ממיסים חמאה ומרמלדה יחד במחבת. השאירו להתקרר במשך 5 דקות, ואז להכות את הביצים.
מסננים כל תה עודף מן הפרי.
מערבבים את הקמח, הסוכר והתבלינים יחד, ולאחר מכן מערבבים את הפרי, תערובת חמאה וחלב עד בשילוב שווה. הבלילה צריכה לרדת ברכות מן הכף להוסיף יותר חלב במידת הצורך.
כף לתוך הפח וליישר את החלק העליון.
מפזרים את הסוכר הכתוש ואופים במשך 1-1 שעות עד הזהב הכהה ושיפוד מוכנס יוצא נקי. לכסות באופן רופף עם נייר אם זה מתחיל יותר מדי צבע לפני האמצע מבושל. השאירו להתקרר לחלוטין בדיל לשרת פרוס.