קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

באר ברית בקליפת סוכר

באר ברית בקליפת סוכר
המתכון ניתן להכין bara brith מצופה סוכר בערך 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. אם יש לכם פירות יוקרתיים, מרמלדה כתומה, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 183 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Bara brith, Bara Brith., ו לחם בננה מצופה בסוכר.

הוראות

1
מערבבים יחד את הפירות היבשים והאוכמניות בקערה גדולה, ואז שופכים את התה החם מעל. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר להשרות לילה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
פירות יבשיםפירות יבשים
תהתה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
חמאה ושורה את תחתית פח 900g / 2lb כיכר עם אפיית קלף. ממיסים חמאה ומרמלדה יחד במחבת. השאירו להתקרר במשך 5 דקות, ואז להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים כל תה עודף מן הפרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
תהתה
5
מערבבים את הקמח, הסוכר והתבלינים יחד, ולאחר מכן מערבבים את הפרי, תערובת חמאה וחלב עד בשילוב שווה. הבלילה צריכה לרדת ברכות מן הכף להוסיף יותר חלב במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
כף לתוך הפח וליישר את החלק העליון.
7
מפזרים את הסוכר הכתוש ואופים במשך 1-1 שעות עד הזהב הכהה ושיפוד מוכנס יוצא נקי. לכסות באופן רופף עם נייר אם זה מתחיל יותר מדי צבע לפני האמצע מבושל. השאירו להתקרר לחלוטין בדיל לשרת פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה