בבקה אני
אני יכול להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 2388 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 115 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם חלב, שקדים מרוסקים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בבקה, עוגת בבקה, ו בבקה.
הוראות
מניחים שמרים בקערה קטנה, ויוצקים מים חמים על זה. מערבבים עם כף כדי לשבור את השמרים. להפריש במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים 1 חמאה כוס או מרגרינה, ומערבבים עד מומס.
הסר מהחום, ולתת מגניב עד פושר.
בקערת ערבוב, לנצח 4 ביצים חלמונים ביצה עם מיקסר חשמלי עם חיבור משוט.
מוסיפים סוכר ומלח וממשיכים להכות עד שהתערובת עבה וחיוורת.
מוסיפים וניל, ליקר בטעם תפוז, שידות ותערובת שמרים.
שילוב. לנצח 4 כוסות קמח בהדרגה.
להוסיף תערובת חלב לסירוגין עם הנותרים 4 כוסות קמח בזמן להכות על מהירות בינונית.
להוסיף עד קמח כוס 1 נוסף אם הבצק דביק.
מערבבים דומדמניות, צימוקים, צימוקים זהובים ושקדים.
מעבירים בצק לקערה גדולה ונקייה. ללוש באמצעות כף עץ גדולה עד הבצק מתרחק ולא מקל על הכף, על 8 עד 10 דקות.
מעבירים בצק לקערה גדולה עם חמאה, והופכים למעיל. מכסים בניילון נצמד.
מניחים במקום חם עד הבצק מגיע לחלק העליון של הקערה, על 1 עד 2 שעות. אגרוף הבצק למטה, מחדש לכסות את הקערה, ולאפשר לעלות שוב.
מחבתות עוגת חמאה 3 מלאך מזון. בקערה קטנה, לשלב 1 קמח כוס, 4 כפות חמאה או מרגרינה, סוכר חום, וקינמון כדי ליצור ציפוי פירור.
מפזרים באופן שווה בין 3 מחבתות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
תרביץ לבצק שוב. להתברר על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 1 דקות.
חותכים לשלישים, ומעבירים בצק למחבתות מוכנות. כיסוי רופף עם ניילון נצמד. אפשר לעלות לחלק העליון של פאן. מקציפים את הביצה הנותרת, ומברישים את החלק העליון של הבצק.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) עד חום זהוב ונשמע חלול כאשר טפח, על 30 עד 45 דקות. מיד להפוך על מדף קירור כך הלחם לא מקל על המחבת. מגניב.