בבקה שוקולד
בבקה שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח לחם, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו בבקה שוקולד, בבקה שוקולד, ו בבקה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את החלב ולהמיס 1/4 כוס חמאה בכוס או קערת קרמיקה במיקרוגל במשך 30 שניות, או על הכיריים בסיר.
מערבבים את קמח הלחם, 2 כוסות קמח לכל מטרה, שמרים, וסוכר 1/4 כוס.
מוסיפים את המים, תערובת חלב-חמאה, הביצה והמלח למרכיבים היבשים ומערבבים היטב.
השתמש בקרס הבצק במערבל לעמוד במהירות נמוכה או ללוש את הבצק ביד עד שהבצק חלק וגמיש, כ -15 דקות. אם הבצק רטוב מדי, מוסיפים עוד קמח לחם, בערך 2 כפות בכל פעם (עד 8 כפות) כדי להכין בצק מעשי; יותר מדי קמח יכול להפוך את הבצק לייבש. מכסים את הבצק עם מטלית לחה ולתת לעלות עד כפול בגודל, על 1 עד 1 1/2 שעות.
הפוך את מילוי השוקולד ואת streusel בעוד הבצק עולה. עבור המילוי, מערבבים יחד את השוקולד קצוץ דק, את הקינמון, ו 1/4 כוס סוכר.
חותכים 1/4 כוס חמאה צוננת עם מזלג. כדי להפוך את streusel, לשלב את הסוכר של ממתקים ו 1/4 כוס קמח לכל המטרה; לחתוך 1/4 כוס חמאה צוננת עד התערובת דומה פירורים גסים.
כאשר הבצק הוכפל, אגרוף הבצק למטה לחתוך אותו לשני חלקים שווים. באופן רופף לעצב כל חתיכה לכדור. מכסים את הבצק עם מטלית לחה ולתת לו לנוח במשך 10 דקות.
מרדדים חלק אחד על משטח מקומח קלות כדי ליצור מלבן 15x4 אינץ'.
מפזרים חצי ממילוי השוקולד, מגלגלים כדי ליצור יומן ארוך, ולאטום את התפר. צרף את הקצוות כדי ליצור מעגל ומניח את הטבעת, בצד התפר למטה, על גיליון אפייה מצופה קלף. חזור עם פיסת הבצק השנייה. השתמש סכין משונן או מזמרה מטבח לחתוך חריצים במרווחי 1 אינץ ' סביב הטבעות. מכסים את הטבעות במגבות מטבח לחות ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מברשת כיכרות עם לשטוף את הביצה, אם תרצה.
אופים את כיכרות הלחם במשך כ -25 דקות, סיבוב גיליונות האפייה כדי לקדם אפילו בראונינג, עד הלחם הוא חום זהוב עמוק.