בגטים אפויים
בגטים אפויים הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 553 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמרים, קמח לחם, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. נסו גבינת עיזים אפויה עם שום קלוי ומפרקים בגטים, בגטים צרפתיים, ו בגטים: ניסיון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל חשמלי כבד המצויד בוו בצק, שלבו את השמרים, הסוכר והמים החמים; מערבבים לתערובת.
הניחו לעמוד עד לקבלת קצף, כ -5 דקות.
מוסיפים את הקמח, מעט בכל פעם, מערבבים במהירות הנמוכה ביותר עד שרוב הקמח שולב והבצק יוצר כדור. ממשיכים לערבב במהירות הנמוכה ביותר עד שהבצק הפך לכדור דביק ומתרחק מדפנות הקערה; בערך 4 עד 5 דקות.
אבק את השיש קלות בקמח. ללוש את הבצק ביד למשך דקה ויוצרים לכדור.
מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בחוזקה בניילון נצמד, ומניחים לו לשבת במקום חם במשך 2 שעות לעלות.
חותכים את הבצק ל -4 חלקים שווים. לחץ על כל חתיכת בצק למלבן וקפל את הצדדים הארוכים כלפי מעלה לאמצע.
מגלגלים כל אחד ליומן, דואגים לסגור את התפר. התחדד את הקצוות על ידי גלגולו בעדינות קדימה ואחורה.
הניחו את הבגטים על תבנית גיליון מאובקת בקמח תירס וכסו במגבת.
תן את הבגטים לעלות עוד 2 שעות.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
עם סכין חדה, לעשות 4 או 5 חתכים אלכסוניים על פני החלק העליון של כל כיכר.
מברישים את צמרות הכיכרות בחלב.
אופים 40 דקות, עד שהלחם מזהיב. מצננים על רשת.