בהחלט הסקמפי השרימפס הטוב ביותר הוא ללא חלב ופסקאטרי ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 40 דקות. 244 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו קמח, פטרוזיליה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הברנדי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חמאת קוניאק כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. מתכונים דומים: שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס סקמפי לאחד, ו מחבת אחת שרימפס סקמפי.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו קמח, מלח, פלפל ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פלפל
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים היטב. שרימפס מחפר בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
קמח לכל מטרה
3
במחבת גדולה הקפיצו שרימפס מחורץ בשמן זית למשך 5 דקות על אש גבוהה. לזרוק שרימפס לעתים קרובות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מעבירים שרימפס בעזרת כף מחוררת לכלי הגשה ומשאירים את השמן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
5
באותה מחבת הקפיצו את השום, השאלוט, הפטרוזיליה והאורגנו על אש בינונית למשך 3 דקות; תוך ערבוב מתמיד. כף את התערובת מעל השרימפס. מחזירים את התבנית לאש. חממו את הברוילר לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו
פטרוזיליה
שאלות
שום
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מחבת
6
יוצקים את היין והברנדי למחבת ומציתים בעזרת גפרור או מצית. כאשר הלהבות גוועות, מערבבים כדי לשחרר את כל החלקים השחומים בתחתית המחבת; יוצקים מעל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
שרימפס
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מניחים את צלחת ההגשה של שרימפס בתוך ברוילר שחומם מראש במשך כ 2 דקות.
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מארק ווסט פינו גריגיו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריגיו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדרים בגימור עדין, נקי ומתמשך.נסה לזווג עם פיש אנד צ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.