קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בוזי קרמל בונבונים

בוזי קרמל בונבונים
Bonbons קרמל Boozy הוא צמחוני וללא גלוטן hor d ' oevr. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה הוא בכלל לא בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-379 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ www.seriouseats.com דורש מלח ים, זרעים מגורדים 1 / שעועית וניל, חמאה, וסירופ תירס קל. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Bonbons קרמל Boozy, בונבון שוקולד מלא קרמל, ו פאדג'קרמל Boozy.

הוראות

1
בסיר בינוני עם תחתית כבדה, לשלב את הסוכר, מים, סירופ תירס ומערבבים. לשטוף את הצדדים עם מברשת מאפה טבול במים נקיים, ולאחר מכן במקום מעל חום בינוני גבוה במשך 7-10 דקות, בשלב זה התערובת תתחיל להחשיך. לסובב את הסיר אפילו את הקרמליזציה, ולאפשר את הקרמל להפוך ענבר עמוק. לאחר מכן, לעמוד אחורה ולהוסיף לאט את הקרם (התערובת תהיה רפרוף, לעלות בסיר, לירוק; להיות זהיר מאוד) ולכבות את החום. ברגע שזה בטוח, להקציף את השמנת הכבדה, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
לטאטא את החמאה עד שהוא נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
לטאטא את זרעי וניל, אלכוהול, ומלח ולאפשר לתערובת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
4
קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות מאוד ומחלקים את השוקולד באופן שווה לקערה אחת גדולה מאוד וקערה קטנה אחת (הקערה הגדולה היא הקערה שתמיס בה את השוקולד, הקטנה מכילה את השוקולד "זרע" לריכוך). הגדר סיר מים לרתיחה על הכיריים. כשהמים רותחים, כבו את החום והניחו את קערת השוקולד הגדולה על פני המים. מזג את השוקולד (עבור הדרכה מלאה, לחץ כאן) על ידי ערבוב להביא שוקולד ל 46°. ואז, להתחיל להוסיף את השוקולד שמורות קצת בכל פעם ערבוב נמרצות את התערובת, מבלי לעצור. המשך להוסיף את שוקולד הזרעים שמורות ומסעיר עד השוקולד מגיע עד90. השוקולד הוא עכשיו מזג. בדוק כדי להיות בטוח שאין חתיכות מוצקות של שוקולד עזבו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
גל עובש מעל להבה על הכיריים או למקם אותו בתנור חם רק לרגע כדי לחמם אותו מעט (זה יעזור את זרימת השוקולד על זה, ולא לתפוס מיד כאשר הוא פוגע עובש, אשר מונע בועות אוויר להיווצר). ואז לשפוך את השוקולד לתוך כל חללים בעובש. אפשר לו לעמוד במשך 10 שניות, ולאחר מכן להפוך את התבנית מעל הקערה, המאפשר שוקולד עודף לברוח. הקש על התבנית כדי לנער עודף נוסף, ולאחר מכן להפוך את התבנית בחזרה. עם מגרדת מתכת גמישה, לגרד את החלק העליון, לנקות את כל שוקולד עודף בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
6
מניחים את התבנית במקרר במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן להסיר.
7
מפזרים קמצוץ של מלח ים לתוך כל אחד הפגזים. באמצעות שקית צנרת מצויד קצה קטן או חרוט של קלף, צינור קרמל מקורר לתוך הפגזים, לעצור 3-4 מילימטרים מתחת לקצה (חשוב מאוד להשאיר מקום, אחרת השוקולד לא חותם). ודא כי השוקולד הוא עדיין מזג (אם זה לא, תצטרך להביא אותו בחזרה 46° שוב, ואז עד90, אחרת, bonbons שלך יהיה מפוספס בתחתית). צינור או לשפוך שוקולד על החלק העליון של כל bonbon. לגרד את החלק העליון נקי כדי ליצור חותם, ולאחר מכן למקם את התבנית במקרר במשך 2-3 דקות ולהסיר. לסובב את התבנית כדי לשחרר את השוקולדים, ואז להפוך אותו במהופך ולהקיש אותם מתוך התבנית. נקה את משטח העבודה של bonbons, ולדפוק את התבנית נגד הדלפק לשחרר כל נחשלים. אחסן את השוקולדים במקום קריר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)