קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

בוזי קרמל בונבונים

בוזי קרמל בונבונים
Bonbons קרמל Boozy הוא צמחוני וללא גלוטן hor d ' oevr. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה הוא בכלל לא בריא. סעיף הטיפים שלנו להלן עשוי להיות קצת מידע שיכול להגביר את הציון. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-379 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ www.seriouseats.com דורש מלח ים, זרעים מגורדים 1 / שעועית וניל, חמאה, וסירופ תירס קל. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Bonbons קרמל Boozy, בונבון שוקולד מלא קרמל, ו פאדג'קרמל Boozy.

הוראות

1
בסיר בינוני עם תחתית כבדה, לשלב את הסוכר, מים, סירופ תירס ומערבבים. לשטוף את הצדדים עם מברשת מאפה טבול במים נקיים, ולאחר מכן במקום מעל חום בינוני גבוה במשך 7-10 דקות, בשלב זה התערובת תתחיל להחשיך. לסובב את הסיר אפילו את הקרמליזציה, ולאפשר את הקרמל להפוך ענבר עמוק. לאחר מכן, לעמוד אחורה ולהוסיף לאט את הקרם (התערובת תהיה רפרוף, לעלות בסיר, לירוק; להיות זהיר מאוד) ולכבות את החום. ברגע שזה בטוח, להקציף את השמנת הכבדה, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לטאטא את החמאה עד שהוא נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא את זרעי וניל, אלכוהול, ומלח ולאפשר לתערובת להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
קוצצים את השוקולד לחתיכות קטנות מאוד ומחלקים את השוקולד באופן שווה לקערה אחת גדולה מאוד וקערה קטנה אחת (הקערה הגדולה היא הקערה שתמיס בה את השוקולד, הקטנה מכילה את השוקולד "זרע" לריכוך). הגדר סיר מים לרתיחה על הכיריים. כשהמים רותחים, כבו את החום והניחו את קערת השוקולד הגדולה על פני המים. מזג את השוקולד (עבור הדרכה מלאה, לחץ כאן) על ידי ערבוב להביא שוקולד ל 46°. ואז, להתחיל להוסיף את השוקולד שמורות קצת בכל פעם ערבוב נמרצות את התערובת, מבלי לעצור. המשך להוסיף את שוקולד הזרעים שמורות ומסעיר עד השוקולד מגיע עד90. השוקולד הוא עכשיו מזג. בדוק כדי להיות בטוח שאין חתיכות מוצקות של שוקולד עזבו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
גל עובש מעל להבה על הכיריים או למקם אותו בתנור חם רק לרגע כדי לחמם אותו מעט (זה יעזור את זרימת השוקולד על זה, ולא לתפוס מיד כאשר הוא פוגע עובש, אשר מונע בועות אוויר להיווצר). ואז לשפוך את השוקולד לתוך כל חללים בעובש. אפשר לו לעמוד במשך 10 שניות, ולאחר מכן להפוך את התבנית מעל הקערה, המאפשר שוקולד עודף לברוח. הקש על התבנית כדי לנער עודף נוסף, ולאחר מכן להפוך את התבנית בחזרה. עם מגרדת מתכת גמישה, לגרד את החלק העליון, לנקות את כל שוקולד עודף בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את התבנית במקרר במשך 2-3 דקות, ולאחר מכן להסיר.
7
מפזרים קמצוץ של מלח ים לתוך כל אחד הפגזים. באמצעות שקית צנרת מצויד קצה קטן או חרוט של קלף, צינור קרמל מקורר לתוך הפגזים, לעצור 3-4 מילימטרים מתחת לקצה (חשוב מאוד להשאיר מקום, אחרת השוקולד לא חותם). ודא כי השוקולד הוא עדיין מזג (אם זה לא, תצטרך להביא אותו בחזרה 46° שוב, ואז עד90, אחרת, bonbons שלך יהיה מפוספס בתחתית). צינור או לשפוך שוקולד על החלק העליון של כל bonbon. לגרד את החלק העליון נקי כדי ליצור חותם, ולאחר מכן למקם את התבנית במקרר במשך 2-3 דקות ולהסיר. לסובב את התבנית כדי לשחרר את השוקולדים, ואז להפוך אותו במהופך ולהקיש אותם מתוך התבנית. נקה את משטח העבודה של bonbons, ולדפוק את התבנית נגד הדלפק לשחרר כל נחשלים. אחסן את השוקולדים במקום קריר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)