קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות3
ציון בריאות9
מגזין

בוטה נו קאקוני

בוטה נו קאקוני
אבל לא Kakuni יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . מנה אחת מכילה 1061 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 105 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-130 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, רוטב אוי, בטן חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: Buta no Kakuni, Buta no Kakuni, ו Buta Kakuni (יפנית Braised Porkbelly).

הוראות

1
חותכים את החזיר לתוך 2 1/2 " ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2
שים את בטן החזיר, צד השומן למטה, בסיר תחתון כבד קטן (כגון תנור הולנדי) כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
שים את הסיר על חום בינוני גבוה ולתת את מטגן חזיר undisturbed עד שהוא חום זהוב בצד השומן. הפוך כל חתיכה מעל ולשחום את הצד השני, ולאחר מכן להעביר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, ו niboshi ומטגנים עד השחמה וריחני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
5
מוסיפים את הסאקי ומרתיחים עד שכבר לא מריחים אלכוהול.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
6
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב הסויה, המלח, ומחזירים את החזיר לסיר. להביא לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ולכסות עם מכסה הולם הדוק. מבשלים עד בטן החזיר הוא מתפרק-מכרז (כ 2 שעות). מסננים את הנוזל braising ואם אתה הולך לשרת את kakuni מיד, לרפרף את השומן הנוסף. זה הכי טוב אם אתה נותן את זה לשבת במקרר בן לילה אם כי כמו זה נותן את הבשר הזדמנות לספוג יותר טעם, וזה יעשה הסרת שומן עודף הרבה יותר קל. כדי לשרת, לחמם בעדינות את בטן החזיר. פורסים ומגישים עם חלק של צלימת נוזל, חרדל חם וירקות מאודים.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ירוקירוק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט