בוטה נו קאקוני
אבל לא Kakuni יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וחלב מגיש 3 . מנה אחת מכילה 1061 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 105 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-130 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, רוטב אוי, בטן חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: Buta no Kakuni, Buta no Kakuni, ו Buta Kakuni (יפנית Braised Porkbelly).
הוראות
חותכים את החזיר לתוך 2 1/2 " ריבועים.
שים את בטן החזיר, צד השומן למטה, בסיר תחתון כבד קטן (כגון תנור הולנדי) כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק את החזיר בשכבה אחת.
שים את הסיר על חום בינוני גבוה ולתת את מטגן חזיר undisturbed עד שהוא חום זהוב בצד השומן. הפוך כל חתיכה מעל ולשחום את הצד השני, ולאחר מכן להעביר לצלחת.
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, ו niboshi ומטגנים עד השחמה וריחני.
מוסיפים את הסאקי ומרתיחים עד שכבר לא מריחים אלכוהול.
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב הסויה, המלח, ומחזירים את החזיר לסיר. להביא לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את החום ולכסות עם מכסה הולם הדוק. מבשלים עד בטן החזיר הוא מתפרק-מכרז (כ 2 שעות). מסננים את הנוזל braising ואם אתה הולך לשרת את kakuni מיד, לרפרף את השומן הנוסף. זה הכי טוב אם אתה נותן את זה לשבת במקרר בן לילה אם כי כמו זה נותן את הבשר הזדמנות לספוג יותר טעם, וזה יעשה הסרת שומן עודף הרבה יותר קל. כדי לשרת, לחמם בעדינות את בטן החזיר. פורסים ומגישים עם חלק של צלימת נוזל, חרדל חם וירקות מאודים.