בוטנים מבושלים
בוטנים מבושלים עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. מתכונים דומים: בוטנים מבושלים, בוטנים מבושלים סיניים, ו בוטנים מבושלים מתובלים חמים.
הוראות
1 בסיר 10 עד 12 ליטר, מערבבים 1/2 כוס מלח לתוך 2 גלונים של מים עד שהמלח מתמוסס, ומוסיפים את הבוטנים הגולמיים. השתמש בצלחת גדולה או שתיים כדי לעזור להטביע את הבוטנים הצפים. אפשר להשרות במשך 8 שעות או לילה. (שלב זה חוסך קצת זמן רתיחה, ולכן דלק, אבל אם אין לך את המותרות של זמן, לדלג על שלב זה. דלג על זה גם אם אתה משתמש בוטנים ירוקים.)
מסננים את המים השריית ולמלא את הסיר של בוטנים עם 2 גלונים של מים מתוקים ואת הכוס הנותרת של מלח. שימו לב לרמת המים בצד הסיר. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, מכוסה, במשך 6 עד 8 שעות (או 2 עד 3 שעות עבור בוטנים ירוקים), שומרים על המים בסיר בתוך אינץ ' או כך של רמתו המקורית עם תוספות רגילות של מים, עד הבוטנים רכים כמו ערמון קלוי או רך יותר.
3 כאשר הבוטנים מבושלים במשך 3 שעות (או 1 שעה עבור בוטנים ירוקים), לטעום אותם כדי לבדוק את המרקם שלהם מליחות.
הסר בוטן, וכאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לפצח את הקליפה ולתת את הקרנל ללעוס, slurping קצת מלח עם זה. אם כפיפות בטן בוטנים, זה צריך להיות מבושל עוד יותר. אם המלח חסר מספיק מלח, להוסיף על ידי 1/4 כוס; אם הוא מלוח מדי, להסיר חלק מהמים ולהחליף עם אותו נפח של מים מתוקים. אפשר שעה למליחות להשוות לפני הבדיקה שוב. לטעום כל שעה עד הבוטנים מניבים נעימה ומלוח כמו תיאבון כמו מלפפון חמוץ טוב.
4 כאשר הבוטנים מבושלים לשביעות רצונך, לכבות את החום ולאפשר להם להתקרר בסיר במשך שעה (או 30 דקות עבור בוטנים ירוקים). כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לנקז ולאכול מיד או לאחסן את הקליפה, במיכל אטום, במקרר או במקפיא. (בוטנים מבושלים ישמור במשך 7 עד 10 ימים במקרר במשך כמה חודשים במקפיא.)
Reprinted with permission from The Lee Bros. Charleston Kitchen by Matt Lee & Ted Lee, © 2013 Clarkson Potter
מאט לי וטד לי, המייסדים של הקטלוג של לי ברוס, מקור להזמנת דואר של מהדקי המזווה הדרומיים, גדלו בצ ' רלסטון, דרום קרוליינה. הם המחברים של ספר הבישול של Lee Bros. Southern, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לספר הבישול של השנה בשנת 2007, ו-Lee Bross. Simple Fresh Southern, אשר זכה בפרס IACP לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר בשנת 201
הם תורמים עורכים עבור נסיעות + פנאי ותורמים על האוכל הייחודי של ערוץ הבישול.