בוטנים מבושלים סיניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל בוטנים מבושלים סיניים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לך קינמון, סוכר, בוטנים unshelled, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו בוטנים מבושלים סיניים, בוטנים מבושלים, ו בוטנים מבושלים מתובלים חמים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף בוטנים בכמה שינויים של מים כדי להיפטר לכלוך שיורית.
הוסף בוטנים לסיר 3 ליטר עם מספיק מים בקושי לכסות.
מוסיפים רוטב סויה, סוכר, מלח, קינמון, אניס כוכב, ציפורן, וצ ' ילי מיובש.
מניחים סיר על חום גבוה ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר יציב אבל לא מתגלגל לרתיחה ומבשלים 3 עד 5 שעות, תלוי כמה רך אתה אוהב את הבוטנים שלך. בדוק על סיר כל שעה כדי לוודא נוזל לא להתייבש. מילוי עם מים, במידת הצורך, כך שרמת הנוזל מכסה רק בוטנים. לחלופין, מניחים מים, בוטנים ותבלינים בבישול איטי ומבשלים בין לילה.
עם כפית מחוררת, לאחזר בוטנים מן צלימת נוזל לשרת חם או פושר. לאחסן שאריות בוטנים בנוזל התבשיל שלהם במקרר.