בוילה הדג הפשוטה שלי - גרסת ה-Ma bouillabaisse simplifiée
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bouillabaisse הדגים הפשוט שלי — ma bouillabaisse גרסה simplifiée. מתכון זה מספק 250 מנות. עם 165 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ לה טרטן Gourmande יש 12 אוהדים. אם יש לכם קוצצים את השום דק, ביד, מוסיפים את היין ואת מרק דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק דגים, פשוט, Bouillabaisse תקציב (תבשיל דגים), ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ב 400 F. פורסים את הבצל דק.קוצצים את השום דק.מרתיחים את העגבניות כדי לקלף אותם (1 mn). לאחר ביצוע, לחתוך אותם ברבעונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים אותם דק.לקלף את השורש cerely ולחתוך בחתיכות גדולות.לשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לחמם את מרק הדגים עד נקודת רתיחה reduce.In קערה נפרדת להוסיף מים חמים זעפרן ולתת לו להשרות על 30mns.In סיר הצמה שלך, מחממים כף אחת גדולה של שמן זית. כאשר חם, להוסיף את הבצל ושום, ומבשלים על חום נמוך עד בינוני עד רך יותר (כ 4 mns).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
זעפרן
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד כמה mns לפני הוספת סלרי חתיכות תפוחי אדמה. לבשל לכמה mns.
מוסיפים את היין הלבן ואת מרק הדגים עם עשבי תיבול קצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים לפני הצבת בתנור במשך כ -15 mns.לאחר זמן זה, להתחיל על ידי הוספת חתיכות גדולות יותר של דג לבן ואדום. מכסים שוב ומניחים בתנור כ -15 mns.להוציא שוב ועכשיו להוסיף את השרימפס, (דיונונים, מולים אם יש לך אותם) וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שדי פסיון אם )
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים שוב בתנור במשך 5 יותר mns.In מעבד מזון או ביד (אשר אני מעדיף), מניחים את השום הקצוץ, חלמון הביצה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת האריסה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Harissa
7
מערבבים היטב.לאחר מכן תוכל בהדרגה להוסיף את השמן. תעבוד מהר. כאשר rouille הוא עבה יותר, הוא מוכן (זה יכול גם לשמור על מראה liquidy יותר, בהתאם לטעמך)טוסט כמה חתיכות של לחם נחמד.מגררים את הפרמזן.קח קערות מרק גדולות שבו אתה שופך 1 או 2 ladlefuls גדול בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
למריחה על טוסט אם רוצים
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מורחים rouille על הלחם הקלוי ומניחים במרק (2 חתיכות קטנות לאדם, או יותר אם אתה צריך).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
מפזרים עם גבינת פרמזן, לקשט עם עלי פטרוזיליה שטוחים טריים לשרת בלי לחכות!
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.