בוילה הדג הפשוטה שלי - גרסת ה-Ma bouillabaisse simplifiée
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bouillabaisse הדגים הפשוט שלי — ma bouillabaisse גרסה simplifiée. מתכון זה מספק 250 מנות. עם 165 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ לה טרטן Gourmande יש 12 אוהדים. אם יש לכם קוצצים את השום דק, ביד, מוסיפים את היין ואת מרק דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק דגים, פשוט, Bouillabaisse תקציב (תבשיל דגים), ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך ב 400 F. פורסים את הבצל דק.קוצצים את השום דק.מרתיחים את העגבניות כדי לקלף אותם (1 mn). לאחר ביצוע, לחתוך אותם ברבעונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים אותם דק.לקלף את השורש cerely ולחתוך בחתיכות גדולות.לשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לחמם את מרק הדגים עד נקודת רתיחה reduce.In קערה נפרדת להוסיף מים חמים זעפרן ולתת לו להשרות על 30mns.In סיר הצמה שלך, מחממים כף אחת גדולה של שמן זית. כאשר חם, להוסיף את הבצל ושום, ומבשלים על חום נמוך עד בינוני עד רך יותר (כ 4 mns).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד כמה mns לפני הוספת סלרי חתיכות תפוחי אדמה. לבשל לכמה mns.
מוסיפים את היין הלבן ואת מרק הדגים עם עשבי תיבול קצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים לפני הצבת בתנור במשך כ -15 mns.לאחר זמן זה, להתחיל על ידי הוספת חתיכות גדולות יותר של דג לבן ואדום. מכסים שוב ומניחים בתנור כ -15 mns.להוציא שוב ועכשיו להוסיף את השרימפס, (דיונונים, מולים אם יש לך אותם) וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שדי פסיון אם )
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים שוב בתנור במשך 5 יותר mns.In מעבד מזון או ביד (אשר אני מעדיף), מניחים את השום הקצוץ, חלמון הביצה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת האריסה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Harissa
7
מערבבים היטב.לאחר מכן תוכל בהדרגה להוסיף את השמן. תעבוד מהר. כאשר rouille הוא עבה יותר, הוא מוכן (זה יכול גם לשמור על מראה liquidy יותר, בהתאם לטעמך)טוסט כמה חתיכות של לחם נחמד.מגררים את הפרמזן.קח קערות מרק גדולות שבו אתה שופך 1 או 2 ladlefuls גדול בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.