קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות18
מגזין

בוילה הדג הפשוטה שלי - גרסת ה-Ma bouillabaisse simplifiée

בוילה הדג הפשוטה שלי - גרסת ה-Ma bouillabaisse simplifiée
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bouillabaisse הדגים הפשוט שלי — ma bouillabaisse גרסה simplifiée. מתכון זה מספק 250 מנות. עם 165 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ לה טרטן Gourmande יש 12 אוהדים. אם יש לכם קוצצים את השום דק, ביד, מוסיפים את היין ואת מרק דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק דגים, פשוט, Bouillabaisse תקציב (תבשיל דגים), ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ב 400 F. פורסים את הבצל דק.קוצצים את השום דק.מרתיחים את העגבניות כדי לקלף אותם (1 mn). לאחר ביצוע, לחתוך אותם ברבעונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים אותם דק.לקלף את השורש cerely ולחתוך בחתיכות גדולות.לשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לחמם את מרק הדגים עד נקודת רתיחה reduce.In קערה נפרדת להוסיף מים חמים זעפרן ולתת לו להשרות על 30mns.In סיר הצמה שלך, מחממים כף אחת גדולה של שמן זית. כאשר חם, להוסיף את הבצל ושום, ומבשלים על חום נמוך עד בינוני עד רך יותר (כ 4 mns).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרןזעפרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד כמה mns לפני הוספת סלרי חתיכות תפוחי אדמה. לבשל לכמה mns.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4
מוסיפים את היין הלבן ואת מרק הדגים עם עשבי תיבול קצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים לפני הצבת בתנור במשך כ -15 mns.לאחר זמן זה, להתחיל על ידי הוספת חתיכות גדולות יותר של דג לבן ואדום. מכסים שוב ומניחים בתנור כ -15 mns.להוציא שוב ועכשיו להוסיף את השרימפס, (דיונונים, מולים אם יש לך אותם) וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים שוב בתנור במשך 5 יותר mns.In מעבד מזון או ביד (אשר אני מעדיף), מניחים את השום הקצוץ, חלמון הביצה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת האריסה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
HarissaHarissa
7
מערבבים היטב.לאחר מכן תוכל בהדרגה להוסיף את השמן. תעבוד מהר. כאשר rouille הוא עבה יותר, הוא מוכן (זה יכול גם לשמור על מראה liquidy יותר, בהתאם לטעמך)טוסט כמה חתיכות של לחם נחמד.מגררים את הפרמזן.קח קערות מרק גדולות שבו אתה שופך 1 או 2 ladlefuls גדול בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מורחים rouille על הלחם הקלוי ומניחים במרק (2 חתיכות קטנות לאדם, או יותר אם אתה צריך).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
9
מפזרים עם גבינת פרמזן, לקשט עם עלי פטרוזיליה שטוחים טריים לשרת בלי לחכות!
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

1קטןמורחים rouille על הלחם הקלוי ומניחים במרק לאדם, או יותר אם אתה צריך)מורחים rouille על הלחם הקלוי ומניחים במרק לאדם, או יותר אם אתה צריך)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהלאחר מכן תוכל בהדרגה להוסיף את השמן. תעבוד מהר. כאשר rouille הוא עבה יותר, הוא מוכן (זה גם לשמור על מראה liquidy יותר, בהתאם לטעמך)לאחר מכן תוכל בהדרגה להוסיף את השמן. תעבוד מהר. כאשר rouille הוא עבה יותר, הוא מוכן (זה גם לשמור על מראה liquidy יותר, בהתאם לטעמך)1כף. חומץ ביין אדוםקח קערות מרק שבו אתה שופך 1 או 2 ladlefuls גדול בכל קערהקח קערות מרק שבו אתה שופך 1 או 2 ladlefuls גדול בכל קערה250שרימפס וורידיםלחמם את מרק הדגים עד נקודת רתיחה ולהפחיתלחמם את מרק הדגים עד נקודת רתיחה ולהפחית250שרימפס וורידיםמוסיפים את היין הלבן ואת מרק הדגים עם עשבי תיבול קצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים לפני הצבת בתנור במשך כ -15 mnsמוסיפים את היין הלבן ואת מרק הדגים עם עשבי תיבול קצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים לפני הצבת בתנור במשך כ -15 mns250שרימפס וורידיםקוצצים את השום דקקוצצים את השום דק1פרוסההבצל דקהבצל דק250שרימפס וורידיםמגררים את הפרמזןמגררים את הפרמזן1כף. חומץ ביין אדוםבסיר הצמות שלך, מחממים כף שמן זית. כאשר חם, מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים בחום נמוך עד בינוני עד רך יותר (כ 4 מ בסיר הצמות שלך, מחממים כף שמן זית. כאשר חם, מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים בחום נמוך עד בינוני עד רך יותר (כ 4 מ " מ)1נתחלשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בגדוללשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בגדול250שרימפס וורידיםלהוציא שוב ועכשיו להוסיף את השרימפס, (דיונונים, מולים אם יש לך אותם) וצדפות. מניחים שוב בתנור עבור 5 יותר mnsלהוציא שוב ועכשיו להוסיף את השרימפס, (דיונונים, מולים אם יש לך אותם) וצדפות. מניחים שוב בתנור עבור 5 יותר mns250שרימפס וורידיםלקלף את השורש cerely לחתוך גושים גדוליםלקלף את השורש cerely לחתוך גושים גדולים3טוסט של לחם נחמדטוסט של לחם נחמד250שרימפס וורידיםמוסיפים את רסק העגבניות ואת האריסה. מערבבים היטבמוסיפים את רסק העגבניות ואת האריסה. מערבבים היטב1מרתיחים את העגבניות כדי לקלף אותם mn). לאחר ביצוע, לחתוך אותם ברבעונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים אותם דקמרתיחים את העגבניות כדי לקלף אותם mn). לאחר ביצוע, לחתוך אותם ברבעונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים אותם דק250שרימפס וורידיםמוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 3 mns לפני הוספת סלרי חתיכות תפוחי אדמה. מבשלים 3 mnsמוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 3 mns לפני הוספת סלרי חתיכות תפוחי אדמה. מבשלים 3 mns250שרימפס וורידיםבקערה נפרדת להוסיף מים חמים זעפרן ולתת לו לספוג כ 30mnsבקערה נפרדת להוסיף מים חמים זעפרן ולתת לו לספוג כ 30mns1לאחר זמן זה, להתחיל על ידי הוספת גדול יותר של דג לבן ואדום. מכסים שוב ומניחים בתנור כ -15 mnsלאחר זמן זה, להתחיל על ידי הוספת גדול יותר של דג לבן ואדום. מכסים שוב ומניחים בתנור כ -15 mns250שרימפס וורידיםבמעבד מזון או ביד( שאני מעדיף), מניחים את השום הקצוץ, חלמון הביצה ומערבבים היטבבמעבד מזון או ביד( שאני מעדיף), מניחים את השום הקצוץ, חלמון הביצה ומערבבים היטב400מחממים את התנור ב-Fמחממים את התנור ב-F250שרימפס וורידיםמפזרים את גבינת הפרמזן, מקשטים עם עלי פטרוזיליה שטוחים טריים ומגישים ללא המתנהמפזרים את גבינת הפרמזן, מקשטים עם עלי פטרוזיליה שטוחים טריים ומגישים ללא המתנה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.