קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות18
מגזין

בוילה הדג הפשוטה שלי - גרסת ה-Ma bouillabaisse simplifiée

בוילה הדג הפשוטה שלי - גרסת ה-Ma bouillabaisse simplifiée
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Bouillabaisse הדגים הפשוט שלי — ma bouillabaisse גרסה simplifiée. מתכון זה מספק 250 מנות. עם 165 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ לה טרטן Gourmande יש 12 אוהדים. אם יש לכם קוצצים את השום דק, ביד, מוסיפים את היין ואת מרק דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק דגים, פשוט, Bouillabaisse תקציב (תבשיל דגים), ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ב 400 F. פורסים את הבצל דק.קוצצים את השום דק.מרתיחים את העגבניות כדי לקלף אותם (1 mn). לאחר ביצוע, לחתוך אותם ברבעונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים אותם דק.לקלף את השורש cerely ולחתוך בחתיכות גדולות.לשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לחמם את מרק הדגים עד נקודת רתיחה reduce.In קערה נפרדת להוסיף מים חמים זעפרן ולתת לו להשרות על 30mns.In סיר הצמה שלך, מחממים כף אחת גדולה של שמן זית. כאשר חם, להוסיף את הבצל ושום, ומבשלים על חום נמוך עד בינוני עד רך יותר (כ 4 mns).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זעפרןזעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד כמה mns לפני הוספת סלרי חתיכות תפוחי אדמה. לבשל לכמה mns.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
מוסיפים את היין הלבן ואת מרק הדגים עם עשבי תיבול קצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים לפני הצבת בתנור במשך כ -15 mns.לאחר זמן זה, להתחיל על ידי הוספת חתיכות גדולות יותר של דג לבן ואדום. מכסים שוב ומניחים בתנור כ -15 mns.להוציא שוב ועכשיו להוסיף את השרימפס, (דיונונים, מולים אם יש לך אותם) וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים שוב בתנור במשך 5 יותר mns.In מעבד מזון או ביד (אשר אני מעדיף), מניחים את השום הקצוץ, חלמון הביצה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים את רסק העגבניות ואת האריסה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
HarissaHarissa
7
מערבבים היטב.לאחר מכן תוכל בהדרגה להוסיף את השמן. תעבוד מהר. כאשר rouille הוא עבה יותר, הוא מוכן (זה יכול גם לשמור על מראה liquidy יותר, בהתאם לטעמך)טוסט כמה חתיכות של לחם נחמד.מגררים את הפרמזן.קח קערות מרק גדולות שבו אתה שופך 1 או 2 ladlefuls גדול בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מורחים rouille על הלחם הקלוי ומניחים במרק (2 חתיכות קטנות לאדם, או יותר אם אתה צריך).
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
מפזרים עם גבינת פרמזן, לקשט עם עלי פטרוזיליה שטוחים טריים לשרת בלי לחכות!
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

1קטןמורחים rouille על הלחם הקלוי ומניחים במרק לאדם, או יותר אם אתה צריך)מורחים rouille על הלחם הקלוי ומניחים במרק לאדם, או יותר אם אתה צריך)1-2 כפות שמן זית כתית מעולהלאחר מכן תוכל בהדרגה להוסיף את השמן. תעבוד מהר. כאשר rouille הוא עבה יותר, הוא מוכן (זה גם לשמור על מראה liquidy יותר, בהתאם לטעמך)לאחר מכן תוכל בהדרגה להוסיף את השמן. תעבוד מהר. כאשר rouille הוא עבה יותר, הוא מוכן (זה גם לשמור על מראה liquidy יותר, בהתאם לטעמך)1כף. חומץ ביין אדוםקח קערות מרק שבו אתה שופך 1 או 2 ladlefuls גדול בכל קערהקח קערות מרק שבו אתה שופך 1 או 2 ladlefuls גדול בכל קערה250שרימפס וורידיםלחמם את מרק הדגים עד נקודת רתיחה ולהפחיתלחמם את מרק הדגים עד נקודת רתיחה ולהפחית250שרימפס וורידיםמוסיפים את היין הלבן ואת מרק הדגים עם עשבי תיבול קצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים לפני הצבת בתנור במשך כ -15 mnsמוסיפים את היין הלבן ואת מרק הדגים עם עשבי תיבול קצוצים, מתבלים במלח ופלפל ומכסים לפני הצבת בתנור במשך כ -15 mns250שרימפס וורידיםקוצצים את השום דקקוצצים את השום דק1פרוסההבצל דקהבצל דק250שרימפס וורידיםמגררים את הפרמזןמגררים את הפרמזן1כף. חומץ ביין אדוםבסיר הצמות שלך, מחממים כף שמן זית. כאשר חם, מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים בחום נמוך עד בינוני עד רך יותר (כ 4 מ בסיר הצמות שלך, מחממים כף שמן זית. כאשר חם, מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים בחום נמוך עד בינוני עד רך יותר (כ 4 מ " מ)1נתחלשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בגדוללשטוף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם בגדול250שרימפס וורידיםלהוציא שוב ועכשיו להוסיף את השרימפס, (דיונונים, מולים אם יש לך אותם) וצדפות. מניחים שוב בתנור עבור 5 יותר mnsלהוציא שוב ועכשיו להוסיף את השרימפס, (דיונונים, מולים אם יש לך אותם) וצדפות. מניחים שוב בתנור עבור 5 יותר mns250שרימפס וורידיםלקלף את השורש cerely לחתוך גושים גדוליםלקלף את השורש cerely לחתוך גושים גדולים3טוסט של לחם נחמדטוסט של לחם נחמד250שרימפס וורידיםמוסיפים את רסק העגבניות ואת האריסה. מערבבים היטבמוסיפים את רסק העגבניות ואת האריסה. מערבבים היטב1מרתיחים את העגבניות כדי לקלף אותם mn). לאחר ביצוע, לחתוך אותם ברבעונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים אותם דקמרתיחים את העגבניות כדי לקלף אותם mn). לאחר ביצוע, לחתוך אותם ברבעונים ולהסיר את הזרעים. קוצצים אותם דק250שרימפס וורידיםמוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 3 mns לפני הוספת סלרי חתיכות תפוחי אדמה. מבשלים 3 mnsמוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד 3 mns לפני הוספת סלרי חתיכות תפוחי אדמה. מבשלים 3 mns250שרימפס וורידיםבקערה נפרדת להוסיף מים חמים זעפרן ולתת לו לספוג כ 30mnsבקערה נפרדת להוסיף מים חמים זעפרן ולתת לו לספוג כ 30mns1לאחר זמן זה, להתחיל על ידי הוספת גדול יותר של דג לבן ואדום. מכסים שוב ומניחים בתנור כ -15 mnsלאחר זמן זה, להתחיל על ידי הוספת גדול יותר של דג לבן ואדום. מכסים שוב ומניחים בתנור כ -15 mns250שרימפס וורידיםבמעבד מזון או ביד( שאני מעדיף), מניחים את השום הקצוץ, חלמון הביצה ומערבבים היטבבמעבד מזון או ביד( שאני מעדיף), מניחים את השום הקצוץ, חלמון הביצה ומערבבים היטב400מחממים את התנור ב-Fמחממים את התנור ב-F250שרימפס וורידיםמפזרים את גבינת הפרמזן, מקשטים עם עלי פטרוזיליה שטוחים טריים ומגישים ללא המתנהמפזרים את גבינת הפרמזן, מקשטים עם עלי פטרוזיליה שטוחים טריים ומגישים ללא המתנה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.