בול דה פרומאז'או הרבס ובייקון
בול דה פרומאז'או הרבס ובייקון נטול גלוטן, ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 2151 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 202 גרם שומן. אם יש לכם גבינת צ'דר, פתיתי פטרוזיליה, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 15 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו זרע מולטיגראין בול, פרמזן ובצל ירוק בול, ו בול אגוז קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גבינת שמנת, גבינת צ ' דר, רוטב לסלט, בצל ירוק, בייקון, 1 כפית שמיר, טימין, פלפל שחור, מלח כשר, ווסטרשייר ופלפל קאיין בקערה עד לפיזור אחיד של החומרים. מכסים קערה בניילון נצמד.
מקררים תערובת גבינה במשך 2 שעות.
מערבבים 1 כף שמיר ופטרוזיליה בקערה קטנה; מורחים על משטח עבודה נקי.
מעצבים תערובת גבינה לכדור; מגלגלים שמיר ופטרוזיליה לציפוי.