בולגור עם ארטישוק חריף
בולגור עם ארטישוק חריף הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שמן זית, אספרגוס, בולגור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פסטה ברוטב לימון עם סלמון, אפונה וארטישוקים, ארטישוק בגריל ורוטב טבילת עשן חריף, ו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi.
הוראות
בסיר, להביא את המניה לרתיחה.
מוסיפים את הבורגול ומביאים לרתיחה. לכסות ולהסיר מהחום.
תן לעמוד עד הנוזל נספג לחלוטין, 10 דקות. קצפת עם מזלג.
בינתיים, קיטור האספרגוס עד פריך במכרז, על 5 דקות. לייבש את הטפיחה ולחתוך את האספרגוס לחתיכות 1/2 אינץ'.
בקערה בינונית, לטאטא את מיץ לימון עם שמן זית.
מוסיפים את בולגור, אספרגוס, ארטישוק, פטרוזיליה וגרידת לימון ומתבלים במלח ופלפל.
תוסיף שני שליש מהשקדים ותזרוק.
מפזרים את השקדים הנותרים על גבי ומגישים.