קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

בולו לימפיו (לחמניות תירס מבושלות)

בולו לימפיו (לחמניות תירס מבושלות)
נסו תירס ומרק ביתי, Cuchuco de Maíz (בשר חזיר ומרק קולומביאני תירס Hominy), ו שעועית לבנה וצ'ילי Hominy עם מאפינס תירס חלפיניו Sweetpotato (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את התירס, גבינה, חמאה מומסת ומלח במעבד המזון ומערבבים עד שהתירס הוא מחית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
העברת תערובת לקערה ולתת לו לשבת במשך 15 דקות.עבור כל בולו, לארגן 2 קליפות תירס על משטח עבודה. מחלקים את התערובת באופן שווה ומניחים במרכז הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מגלגלים את קליפות התירס כך המילוי סגור לחלוטין. לסובב ולקשור את הקצוות.n מקום סיר גדול על 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מניחים את הסיר על התנור על חום גבוה עד שהמים רותחים, להפחית את החום לרתיחה ומבשלים כ 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת