קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

בולנג'ר Pommes עם כבש צלוי

בולנג'ר Pommes עם כבש צלוי
פומס בולנג'ר עם כבש צלוי יכול להיות בדיוק ללא גלוטן וקמאיות מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 20 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם המלך אדוארד הם הטובים ביותר, בצל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. מתכונים דומים: כבש צלוי שום ועשב על תפוחי אדמה בולנג'רה, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.

הוראות

1
דק לחתוך את תפוחי האדמה על מנדולינה, ואז להשרות בקערה גדולה של מים קרים עבור 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מסננים היטב, ואז לטפוח יבש בין שתי מגבות תה נקיות. חצי את הבצלים, ואז פרוסה דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
חום 2 כף שמן במחבת גדולה, ואז לטגן את הבצל עם 4 גבעולים של טימין במשך כ 10 דקות, ערבוב פעם או פעמיים. מערבבים את החומץ ומבשלים עד התאדה, על 2 דקות, ערבוב שתיים או שלוש פעמים כך הבצל לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מסדרים רבע מתפוחי האדמה בצלחת גדולה אטומה, בהזמנת כל פרוסות גדולות יותר עבור החלק העליון. העונה, ואז מפזרים על עלים מ 3 ענפי טימין ולפזר מעל שליש הבצל. חזור על שכבות תפוחי האדמה שלוש פעמים יותר ובצל פעמיים, תיבול בין לבין, ולאחר מכן מסיים עם שכבת תפוחי אדמה ורסיסי טימין יותר.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מביאים את המניה לרתיחה, ואז מצקים אותה, מוודאים שהיא מחלחלת בצדדים. מנקדים את החלק העליון עם חצי חמאה, ואז אופים, חשוף, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
מצקתמצקת
7
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להבקיע את השומן על כבש rumps בתוך צלב באמצעות קצה של סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
חותכים את נורת השום לשניים, מניחים בקערה עם טפטוף של שמן, כבש ואת הקורנית הנותרת, ואז לעזוב לרבד. לאחר תפוחי האדמה כבר במשך 45 דקות, העונה שני הצדדים של כל ישבן כבש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
סטייק סינטהסטייק סינטה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מחממים יותר שמן במחבת גדולה שאינה מקל וכאשר חם, חום את העכוזים, שומן בצד למטה, עבור 5 דקות עם נורת השום. לאחר מכן, להפוך ולשחום את העכוזים בכל רחבי במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת, הופכים את העכוזים בשומן המומס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מניחים את העכוזים על גבי תפוחי האדמה, מוסיפים את השום ומטפטף עם מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
עונה שוב ולחזור לתנור במשך כ -35 דקות. עד עכשיו, כל המנה צריכה להסתיים עם תפוחי אדמה מבושלים כבש רך מבושל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
הסר את הטלה, ואז להשאיר בצד לנוח במשך 10 דקות, החזרת תפוחי האדמה לתנור כדי להתבשל. כדי לשרת, חותכים כל אחוריים. כפית את תפוחי האדמה על 6 צלחות מחוממות עם פרוסות כבש על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
סטייק סינטהסטייק סינטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®