בולנג'ר Pommes עם כבש צלוי
פומס בולנג'ר עם כבש צלוי יכול להיות בדיוק ללא גלוטן וקמאיות מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 20 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-10 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם המלך אדוארד הם הטובים ביותר, בצל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. מתכונים דומים: כבש צלוי שום ועשב על תפוחי אדמה בולנג'רה, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו מתלה צלי של כבש עם רוטב כבש חריף.
הוראות
דק לחתוך את תפוחי האדמה על מנדולינה, ואז להשרות בקערה גדולה של מים קרים עבור 1 שעה.
מסננים היטב, ואז לטפוח יבש בין שתי מגבות תה נקיות. חצי את הבצלים, ואז פרוסה דקה.
חום 2 כף שמן במחבת גדולה, ואז לטגן את הבצל עם 4 גבעולים של טימין במשך כ 10 דקות, ערבוב פעם או פעמיים. מערבבים את החומץ ומבשלים עד התאדה, על 2 דקות, ערבוב שתיים או שלוש פעמים כך הבצל לא לשרוף.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מסדרים רבע מתפוחי האדמה בצלחת גדולה אטומה, בהזמנת כל פרוסות גדולות יותר עבור החלק העליון. העונה, ואז מפזרים על עלים מ 3 ענפי טימין ולפזר מעל שליש הבצל. חזור על שכבות תפוחי האדמה שלוש פעמים יותר ובצל פעמיים, תיבול בין לבין, ולאחר מכן מסיים עם שכבת תפוחי אדמה ורסיסי טימין יותר.
מביאים את המניה לרתיחה, ואז מצקים אותה, מוודאים שהיא מחלחלת בצדדים. מנקדים את החלק העליון עם חצי חמאה, ואז אופים, חשוף, במשך 45 דקות.
בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, להבקיע את השומן על כבש rumps בתוך צלב באמצעות קצה של סכין חדה.
חותכים את נורת השום לשניים, מניחים בקערה עם טפטוף של שמן, כבש ואת הקורנית הנותרת, ואז לעזוב לרבד. לאחר תפוחי האדמה כבר במשך 45 דקות, העונה שני הצדדים של כל ישבן כבש.
מחממים יותר שמן במחבת גדולה שאינה מקל וכאשר חם, חום את העכוזים, שומן בצד למטה, עבור 5 דקות עם נורת השום. לאחר מכן, להפוך ולשחום את העכוזים בכל רחבי במשך 5 דקות יותר.
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת, הופכים את העכוזים בשומן המומס.
מניחים את העכוזים על גבי תפוחי האדמה, מוסיפים את השום ומטפטף עם מיצי המחבת.
עונה שוב ולחזור לתנור במשך כ -35 דקות. עד עכשיו, כל המנה צריכה להסתיים עם תפוחי אדמה מבושלים כבש רך מבושל בינוני.
הסר את הטלה, ואז להשאיר בצד לנוח במשך 10 דקות, החזרת תפוחי האדמה לתנור כדי להתבשל. כדי לשרת, חותכים כל אחוריים. כפית את תפוחי האדמה על 6 צלחות מחוממות עם פרוסות כבש על גבי.