בומבי אלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בומביי Aloo. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 170 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת צ'ילי, כמון טחון, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו aloo chole או aloo chana masala, איך לעשות punjabi aloo chole, aloo 65 או תפוח אדמה 65, איך לעשות aloo 65 | aloo s, ו dum aloo, איך לעשות punjabi dum aloo / dum aloo (מתכונים דומים).
הוראות
קוביית תפוחי האדמה ומרתיחים במשך 10 דקות או עד מבושל חלקית. הם לא חייבים להיות רכים מדי או שהם יהפכו לדייסה. מחממים את התנור ל 200°c. בינתיים, קוצצים את הבצל לפרוסות וקוצצים את השום.
מערבבים את העגבניות, רסק עגבניות,עשבי תיבול, שום ובצל בצלחת עמידה.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה לתערובת ומערבבים אותם בזהירות עד מכוסה. חותכים את המרגרינה דק ומסדרים מעל החלק העליון של המנה.
אופים במשך 20-25 דקות או עד תפוח האדמה רך ומבושל.