לחמניות הודו חמות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, סלרי, ביצים קשות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 41%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בונוויצ'ים טונה חריפים, בונוויצ'ים קורנביף, ו לחמניות חזיר וגבינה אפויות.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים חמאה על דפנות חתוכות של כל לחמניה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מורחים כ-2/3 כוס סלט הודו על כל תחתית לחמניה; החלף צמרות. עוטפים בנפרד בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בחום של 375 זוגות 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.