בוסטון קרם פופס
לכו לחנות ותרימו חמאה, מקלות סוכריה על מקל מנייר, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון.
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס התחתון של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול. הפוך ואופה תערובת עוגה במחבת לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים. מגניב. בסיר 2 ליטר, מערבבים סוכר, קורנפלור ומלח.
מוסיפים חלב וחלמונים. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שחין תערובת. להרתיח 1 דקה. מערבבים בחמאה ווניל.
הסר מהחום. לכסות את פני השטח של פודינג עם פלסטיק לעטוף; מגניב.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. עוגת פירורים לקערה גדולה.
מוסיפים פודינג; מערבבים היטב עם אצבעות עד שהתערובת מתאחדת. צורה לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים; מקום על גיליון עוגיות. להקפיא עד המשרד; להעביר למקרר.
הסר כדורי עוגה מהמקרר כמה בכל פעם. לטבול קצה 1 מקל סוכריה על מקל על 1/2 אינץ ' לתוך ממתקים מומסים ולהכניס מקל לא יותר מחצי הדרך לתוך כדור עוגה 1. טובלים כל כדור עוגה לתוך ממתקים מומסים כדי לכסות; ברז עודף. לתקוע בקצה הנגדי של מקל לתוך בלוק קצף.
בואו לעמוד עד סט. ממיסים שבבי אפייה עם התקצרות; טפטוף על פופס.