בוק צ'וי בגריל עם זיגוג סויה מתוק
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 388 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל, סוכר, זנגביל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו טאקו נקניק חם ומתוק עם זיגוג משמש-Jalapeno, פלפל צלוי סלסה בצל אדום.
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, סאקה, סוכר, זנגביל, שום, בצל ירוק בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית לרתיחה חשופה ומבשלים עד הרוטב הוא syrupy ו מופחת כ 1/2 כוס, כ 20 דקות. מסננים ומשליכים מוצקים. רוטב רזרבי.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
לזרוק בוק צ ' וי עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מקום בצד חם של הגריל, לחתוך בצד למטה ומבשלים עד חרוך קלות, על 45 שניות. הפוך ומבשל עד שהצד השני חרוך, 45 שניות יותר.
העברה לצד קריר יותר של הגריל, כיסוי, ולהמשיך לבשל עד מכרז כל הדרך עם ביס פריך אור, 1 עד 3 דקות יותר.
העברה לצלחת גדולה, טפטוף עם רוטב, ומגישים.