בוק צ'וי וטופו אפוי מוקפץ ברוטב ג' ינג'ר הדר
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? בוק צ'וי וטופו אפוי מוקפץ ברוטב ג' ינג'ר הדר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, מיץ תפוזים סחוט, פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, ו מוקפץ מטוגן טופו ובוק צ'וי עם רוטב קשיו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החלק התחתון, לבנבן של הגבעול לפרוסות 1/2 אינץ'. הניחו אותם בצד וחתכו את העלים הירוקים דק והניחו על צלחת נפרדת.
חותכים את טופו לפרוסות או קוביות.
מערבבים את מיץ התפוזים, רוטב סויה, אגבה, חומץ אורז, שמן שומשום, ו קורנפלור בקערה קטנה.
מחממים ווק גדול או מחבת עמוקה. במהירות לרסס עם שמן קנולה, במידת הצורך, ולהוסיף את גבעולי בוק צ 'וי, גזר, וג' ינג ' ר. מבשלים 2-3 דקות.
מוסיפים ערמוני מים, שום ופטריות וממשיכים לבשל עד שהפטריות מתחילות להתרכך, כ -2 דקות נוספות. מערבבים בירוק בוק צ ' וי, מניחים את הטופו על גבי, ומכסים בחוזקה. קיטור בקצרה עד הירוקים הם נבולים וירוקים בהירים, על 1-2 דקות. מערבבים את תערובת מיץ התפוזים, מוסיפים אותו למחבת, ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, על 30 שניות.
מגישים עם אורז או תבואה אחרת.