בוק צ'וי מוקפץ עם שום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מוקפץ בייבי בוק צ'וי עם שום (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך את אינץ 'התחתון או כך בבסיס של צ' וי בוק, יחד עם כל עלים חיצוניים עייפים וגבעולים. רבע בוק צ ' וי לאורך ולאחר מכן בשורה את החניתות.
חותכים לרוחב לאורכים 2 אינץ ולהעביר את החלקים לקערה גדולה. נפילה לשחרר את כל העלים והחתיכות; אתה צריך סביב 6 כוסות.
מחממים ווק או מחבת עמוקה גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את השמן ומערבלים למעייל את המחבת.
מוסיף את שום זנגביל, ומלח ולזרוק היטב. פיזור בוק צ ' וי ולזרוק היטב עד שהוא מבריק ומתחיל לנבול פחות מ 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר והמים וממשיכים לבשל, משליכים מדי פעם, עד שהעלים ירוקים ומלאי חיים והגבעולים רכים אך לא רפויים. 1 עד 2 דקות.
להוסיף קצת יותר מים במידת הצורך כדי למנוע שריפה בזמן הבישול.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם או חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;