קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

בוק צ'וי מוקפץ עם שום

בוק צ'וי מוקפץ עם שום
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו מוקפץ בייבי בוק צ'וי עם שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך את אינץ 'התחתון או כך בבסיס של צ' וי בוק, יחד עם כל עלים חיצוניים עייפים וגבעולים. רבע בוק צ ' וי לאורך ולאחר מכן בשורה את החניתות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
בסיסבסיס
2
חותכים לרוחב לאורכים 2 אינץ ולהעביר את החלקים לקערה גדולה. נפילה לשחרר את כל העלים והחתיכות; אתה צריך סביב 6 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים ווק או מחבת עמוקה גדולה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
ווקווק
4
מוסיפים את השמן ומערבלים למעייל את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את שום זנגביל, ומלח ולזרוק היטב. פיזור בוק צ ' וי ולזרוק היטב עד שהוא מבריק ומתחיל לנבול פחות מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מלחמלח
6
מוסיפים את הסוכר והמים וממשיכים לבשל, משליכים מדי פעם, עד שהעלים ירוקים ומלאי חיים והגבעולים רכים אך לא רפויים. 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
7
להוסיף קצת יותר מים במידת הצורך כדי למנוע שריפה בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם או חם.
9
מאמר var
10
Type_27_data = {};
11
מאמר
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;