בוקטיני עם חצילים ופלפלים קלויים
Bucatini עם חצילים ופלפלים קלויים הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת רומנו, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חציל ופלפלים קלויים של קים, שניצל חצילים ופלפלים קלויים, ו ארוחת ערב: בוקטיני עם חצילים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 10 דקות או עד פלפלים מושחרים.
מניחים בשקית ניילון zip-top, ולאטום.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-42
מסדרים את קוביות החצילים בשכבה אחת בתבנית אפייה של 2 ליטר.
יוצקים 1 כוס מים על החצילים.
אופים ב 425 במשך 35 דקות או עד חציל מכרז, הוספת מים נוספים לפי הצורך.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף אורגנו, צלפים, ושום; לטגן 1 דקה. מערבבים בחציל, פלפלים, מלח, פלפל שחור ועגבניות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/2 כוס בישול נוזלי.
מערבבים פסטה, תערובת חצילים, ונותר 1 כף שמן בקערה גדולה, משליך למעיל.
מוסיפים את נוזל הבישול השמור, במידת הצורך, כדי לצפות את הפסטה.