בוקטיני עם עגבניות מיובשות בתנור וארוגולה-פסטו שקדים
Bucatini עם עגבניות מיובשות בתנור ו Arugula - שקדים פסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שקדים, עגבניות ענבים, גבינת פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פסטה Bucatini עם שקדים ארוגולאן פסטו ועגבניות ירושלמיות, פוזילי עם ארוגולה פסטו ועגבניות מיובשות, ו פסטה פסטו עם אספרגוס, עגבניות מיובשות וארוגולה.
הוראות
חותכים את העגבניות הצהובות והאדומות לשניים. בעדינות לסחוט כל חצי עגבניות כדי לנקז את המיץ והזרעים.
להניח עגבניות בשכבה אחת על גיליונות אפייה מרופדת קלף ולאפשר להתייבש בתנור במשך 2 שעות. (ניתן לדלג על העגבניות לארוחה של שבועיים או להכין אותן מראש. הם יישארו טובים מכוסים בשמן זית במיכל אטום מאוחסן במקרר עד חודש!)
מסננים, שמירת חלק ממי הבישול, אבל לא לשטוף את הפסטה.
מוסיפים שקדים וגבינה לתהליך מזון או בלנדר. תהליך במהירות איטית מאוד עד בשילוב.
מוסיפים ארוגולה ושום, ואז שמן זית, מלח ופלפל. לעבד את התערובת לאט כל הזמן כדי להבטיח כי הלהב לא לחמם יותר מדי (אשר יבשל את הירוקים וחלבוני גבינה, לשנות את הטעם) וגם כי הם תערובת לא הופך חלק מדי.
מוסיפים פסטה ופסטו לקערה גדולה וזורקים היטב את המעיל. אל תפחד להוסיף מצקת או שניים של מי בישול, אם יש צורך ליצור מרקם שמנת. אתה יכול גם להוסיף שמן וגבינה לפי הטעם. לזרוק עגבניות מיובשות בתנור, אם באמצעות ולזרוק עוד פעם אחת.
מגישים מעוטר שקדים פרוסים קלויים.* הערה: ההנחיות האחרונות שפורסמו על ידי האקדמיה האמריקאית לרפואת ילדים מצביעות על שום תועלת מוכחת בעיכוב מוצקים, אפילו מזונות אלרגנים גבוהים כולל אגוזים, מעבר 4 - עד 6 חודשים. זה לא אומר שהילד שלך לא בהכרח יש תגובה אלרגית, אבל זה אומר שזה בטוח ואחראי לשקול החדרת מזונות אלרגנים גבוהים כבר 6 חודשים, במיוחד אם לילד שלך אין היסטוריה אישית או משפחתית של אלרגיות למזון. דבר עם רופא הילדים שלך על מה שהכי טוב למשפחה שלך.** Im נותן משם שוברי כי הם טובים בתמורה לכרטיסים חינם לסעיף קונצרט VIP (שבו ברילה יהיה קייטרינג מזון טרי עשה במקום עבור מבקרים לקונצרטים). ברגע שאתה מקבל את השוברים שלך, אתה תצטרך לעצור על ידי Casa Barilla ב -13 בספטמבר או עד הצהריים ב -14 כדי להפוך את המתג. אני אמסור פרטים מלאים ישירות לזוכים. בהצלחה!פוסט זה כבר ממומן על ידי אנשים טובים בbarilla, שאיתו נכנסתי לשותפות בתשלום. הם שכרו אותי כדי לעזור להעלות את המודעות לאירועים המיוחדים המתרחשים בניו יורק כחלק מהקיץ שלהם באיטליה. אני משתתף באירועים באופן אישי, כך שאני יכול לחלוק את החוויות שלי איתך וכל הדעות הן רק שלי. קרא עוד על אמא רעבה אחת וחסויות כאן.