בוקטיני קרבונרה עם קישואים
Bucatini Carbonara עם קישואים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 625 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן זית, ביצים, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Bucatini Carbonara עם קישואים, Bucatini Carbonara, ו Bucatini Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל pancetta במחבת בינונית על חום בינוני עד חום, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר pancetta מגבות נייר; ניקוז.
יוצקים את כל אבל 2 כפות טפטוף ממחבת.
מוסיפים שמנת, שום ופלפל מרוסק לטפטוף במחבת; מביאים לרתיחה. תניח בצד.
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף קישואים; sauté עד מכרז, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.
העברה לצלחת גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (Pancetta, תערובת שמנת, וקישואים יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
לנקז היטב. תחזיר את הפסטה לסיר.
בינתיים, מניחים ביצים בקליפה שלהם בקערה קטנה.
הוסף מספיק מים חמים כדי לכסות.
בואו לעמוד 5 דקות. לפצח ביצים לתוך קערה גדולה ולהקציף כדי להתמזג. להביא תערובת שמנת לרתיחה במחבת. בהדרגה לטאטא תערובת שמנת חמה לתוך ביצים.
מערבבים בגבינת פרמזן 1/2 כוס.
מוסיפים רוטב לפסטה וזורקים מעל חום בינוני עד פסטה מעילי רוטב (לא להרתיח).
מוסיף pancetta וקישואים ולזרוק לחום דרך. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, מעבירים את שאר הגבינה.