בורבון אפרסק ופטל פריך
בורבון אפרסק ופטל פריך הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. אם יש לך ויסקי, מלח כשר, אפרסקים בשלים מעט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו פטל אפרסק פריך, אפרסק ופטל פריך, ו פטל אפרסק פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. בתבנית אפייה 9 על 9 זכוכית, לזרוק אפרסקים ופטל עם ויסקי 1/4 מלח כפית. תניח בצד.
מערבבים קמח, סוכר, 1 כפית מלח, מייס, וגרידת לימון במעבד מזון. דופק עד מייס שבור למעלה וכבר לא גלוי.
הוסף פקאן ודופק רק עד שהם שבורים לחתיכות גדולות עם כמה חתיכות קטנות.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. פקאנים צריכים להיות משולבים היטב אבל עם גושים נראים, וחמאה צריכה להיות בגושים בגודל אפונה.
קל מאוד ללטף ציפוי באופן שווה על פירות, מתפשט לקצוות עם אצבעות.
אופים במשך 45 דקות או עד הקרום הוא השחמה, מילוי הוא מבעבע, ומיצים דומים סירופ סמיך.
תן מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת עם קרם טרי או גלידה.