קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

בורבון-בייקון BBQ עוף

בורבון-בייקון BBQ עוף
המתכון Bourbon-בייקון עוף ברביקיו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך בצל, שיני שום, חרדל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, BBQ בייקון חווה כדורגל כדור גבינה, ו בייקון דבש כדורי בשר עוף בורבון.

הוראות

1
מניחים את הבייקון בסיר קטן על אש בינונית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לקערה קטנה; להפריש. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את הבצל למחבת, ולבשל אותו בשומן בייקון, ערבוב מדי פעם עד מתרכך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
לטאטא במרכיבים הנמדדים הנותרים ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הבייקון השמור, להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא את התערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה מעט ומחזיק קו על הגב של כף עץ כאשר אתה גורר אצבע דרכו, על 25 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. באותה מידה מחלקים את הרוטב בין 2 קערות קטנות ומניחים אותו בצד להתקרר לטמפרטורת החדר (1 קערה תהיה להגשה, והשני עבור צחצוח על העוף בזמן שהוא מבשל על הגריל).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, אם אתה משתמש חזה עוף (או ללא עצמות או עצם-in), לחתוך אותם חצי לרוחב. לטף את חתיכות העוף יבש עם מגבות נייר ומניח על תבנית אפייה. מעיל אותם בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את העוף על זה (העור בצד למטה אם באמצעות העור על), לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 דקות. הפוך את חתיכות העוף, לכסות את הגריל, ומבשל עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב בנדיבות לצחצח את החתיכות באמצעות קערת הרוטב להפריש עבור העוף. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף ולהבריש את העוף, ולאחר מכן להמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (כ 25 עד 30 דקות זמן בישול הכולל).
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר את העוף למגש הגשה נקי ולהעביר את הקערה הנותרת של רוטב ברביקיו בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

מרכיבים

85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס בייקון קטן קוביות (אודות1/2 כוס בייקון קטן קוביות (אודות6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1קילוגרםחזה עוף ללא עצמות, ללא עור או עצמות-ב, עור-על חתיכות עוףחזה עוף ללא עצמות, ללא עור או עצמות-ב, עור-על חתיכות עוף2חתיכות טופי הית' בר1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק1אוראו ממולאים כפוליםחרדל טחוןחרדל טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמולסה כהה או חזקה (לא blackstrap)מולסה כהה או חזקה (לא blackstrap)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דק (על 1/2 בצל קטן)בצל אדום קצוץ דק (על 1/2 בצל קטן)2חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר