בורבון-בייקון BBQ עוף
המתכון Bourbon-בייקון עוף ברביקיו יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. אם יש לך בצל, שיני שום, חרדל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, BBQ בייקון חווה כדורגל כדור גבינה, ו בייקון דבש כדורי בשר עוף בורבון.
הוראות
מניחים את הבייקון בסיר קטן על אש בינונית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לקערה קטנה; להפריש. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את הבצל למחבת, ולבשל אותו בשומן בייקון, ערבוב מדי פעם עד מתרכך, כ 3 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 30 עד 60 שניות.
לטאטא במרכיבים הנמדדים הנותרים ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הבייקון השמור, להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא את התערובת לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה מעט ומחזיק קו על הגב של כף עץ כאשר אתה גורר אצבע דרכו, על 25 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך. באותה מידה מחלקים את הרוטב בין 2 קערות קטנות ומניחים אותו בצד להתקרר לטמפרטורת החדר (1 קערה תהיה להגשה, והשני עבור צחצוח על העוף בזמן שהוא מבשל על הגריל).
מחממים גז או גריל פחם עד בינוני (כ 177° עד450). בינתיים, אם אתה משתמש חזה עוף (או ללא עצמות או עצם-in), לחתוך אותם חצי לרוחב. לטף את חתיכות העוף יבש עם מגבות נייר ומניח על תבנית אפייה. מעיל אותם בכל רחבי עם שמן העונה עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את העוף על זה (העור בצד למטה אם באמצעות העור על), לכסות את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 דקות. הפוך את חתיכות העוף, לכסות את הגריל, ומבשל עד סימני גריל מופיעים בצד השני, על 5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב בנדיבות לצחצח את החתיכות באמצעות קערת הרוטב להפריש עבור העוף. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף ולהבריש את העוף, ולאחר מכן להמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (כ 25 עד 30 דקות זמן בישול הכולל).
הסר את העוף למגש הגשה נקי ולהעביר את הקערה הנותרת של רוטב ברביקיו בצד.